Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

hannahmontan 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkná telenovela, dokonce NETFLIX natočil pokračování, které jsem ještě neviděla, ale do budoucna bych se na to podíval chtěla. Prvních 188 dílů se mi líbilo, byla teda pravda, že ten konec se mi zdál hodně zdlouhavý, viz. močály a nekonečné hledání dvou hlavních postav, ale jinak moc pěkně zpracované. Líbil se mi příběh Rosarie a Armanda, taková láska se vším všudy. Za mě jejich příběh nejsilnější z celé této telenovely. Za mě 5*, koukala jsem na to od května defacto do října. ()

aliajas 

všetky recenzie používateľa

No dobre, áno, je to telenovela. No a čo. Keď si odmyslím všetky tie časti, ktoré som nevidela a ani mi nechýbali, tak tam bolo pár scén, ktoré sa mi páčili č na ktorých som sa nasmiala. Hlavne niekde v druhej polovici... No a určite treba vynechať niekoľko posledných častí. Zbytočné. Ale je to telenovela, tak čo ste čakali? :-p ()

Reklama

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál plný latino krások a latino loverov v latino vidieckom prostredí má niečo do seba. Je to už 20 rokov od natočenia a pár krát to reprízovali, ale tá atmosféra v ňom  je v niečom výnimočná. Herecké výkony nič moc a dej občas tiež nie, ale ako celok to funguje. Každá postava je svojská s vlastným charakterom a záporákov je tu až príliš, preto sa stále niečo deje. Motív lásky a pomsty môžeme nájsť v každom diele a o napätie a dokonca aj vážne scény tu nie je núdza. Má to množstvo nepochopiteľných zvratov a trápnych zápletiek, ale ako inak vyplniť 188 častí tejto telenovely. A tá Dana Garcia. Bol som do nej zaľubený. A ešte asi stále som. ()

Pharao20 

všetky recenzie používateľa

Telenovela ktorú niektorí nenávidia niektorí milujú ale všetci ju pozerali. Ja si na ňu pamätám dobre pretože ma do života naučila niekoľko dôležitých vecí:  * Pokiaľ ide o dôležité informácie svojim blízkym ich zásadne zatajujeme a klameme tak dlho ako je to len možné aby keď sa ich dozvedia, sme sa mohli kvalitne pohádať a okoreniť si tak svoj život * Pracovať tvrdo je v živote dôležité ale finančný blahobyt vám zaručí len ak sa oženíte so starou boháčkou  * Keď mi chlap ako hora dá pár krát päsťou do tváre nemusím sa báť že by to akokoľvek negatívne ovplyvnilo môj výzor. Pri väčšom výprasku môžem mať jednu modrinu alebo škrabanček ale tie mi do ďalšieho dňa bez následkov zmiznú  * Ako slúžku si treba najať vždy len ženu ktorá nemá vlastnú rodinu ani život a teda môže ťahať 24-ky non stop až kým sa nerozhodnem ju vyraziť * Invalidných členov rodiny v dome bez akýchkoľvek bezbariérových prístupov ubytujeme zásadne na poschodí * Keď mi žena povie menšiu či väčšiu urážku treba jej dať facku s poriadnym náprahom a potom jej kázať o morálke * Keď si otvorím bar so živou hudbou stačí keď budú celé roky dookola hrať tie isté 4 pesničky, ľudia sa budú stále rovnako baviť. Pred každým večerom ale treba vždy robiť generálku * Keď sa ma niekto pokúsi zabiť, potom neskôr aj polku mojej rodiny, môžem mu povedať aj naozaj drsné slová. napr. si obyčajný zločinec * Je úplne v poriadku keď si policajti prídu pre 50 kilovú ženu podozrivú z vraždy a ona na nich začne kričať že urážajú jej dobrý pôvod, následne ich zbije a odídu so slzami na krajíčku  *Keď ma zločinci väznia vo vlastnom dome plnom funkčných telefónov a nechávajú ma aj samého v izbe, v žiadnom prípade nesmiem zavolať žiadnu pomoc. Namiesto toho plačem do vankúša, nechávam sa trýzniť a prosím panenku Máriu o prepáčenie *Keď sa niekto ťažko zraní a nejaví známky života prídem k nemu, niekoľko minút nariekam, potom zavolám všetkých čo sú nablízku, spolu nariekame a diskutujeme ako sa to mohlo stať. po pol hodine eventuálne začneme zvažovať že zavoláme sanitku  btw. ak je polícia v Kolumbii tak blbá jak v tomto seriáli, tak sa vôbec nečudujem že sa tam drogovému biznisu tak darí ()

Rajo 

všetky recenzie používateľa

tak táto telenovela sa podľa mňa diametrálne odlišuje od všetkých ostatných telenoviel, ktoré sa kedy vysielali.. je to spracované veľmi moderným spôsobom, dialógy sú zaujímavé, postavy takisto a dejovo je to veľmi previazané z dielu na diel... a nehovoriac o krásnych ženských postavách a to aj v zápornom svetle ;) Dinorah bola jednoducho očarujúca a už len kvôli nej som to dopozeral až do konca! Posledné diely boli naozaj skvelé v tej haciende a džungli :) ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Vzhledem k nízké sledovanosti 2. série (2022) se stanice Telemundo rozhodla vystřihnout některé scény a novelu zkrátit na 71 epizod. V některých zemích (např. na Slovensku) se však 2. série vysílala ve své plnohodnotné verzi čítající 82 epizod. (fiLLthe3DD)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)
  • Seriál vytvořil iluzi slunečného a teplého počasí. Ve skutečnosti se natáčel severně od Bogoty a podnebí bylo chladné. Coby ranč rodiny Elisondo posloužila restaurace v koloniálním stylu „El Portico“, dále se filmovalo např. ve vesničce Villa de Leyva. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama