Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (348)

plagát

Pot a krv (2013) 

„Nakoniec, po zvážení všetkých možností sme došli k rozhodnutiu, že bez plánu fungujeme lepšie.“ A potom sa hovorí, že kulturisti sú blbí. No títo boli určite. Až sa mi nechce uveriť, že je to natočené podľa skutočnej udalosti. No a aby sa dali pochopiť ich myšlienkové pochody, tak tam scenáristi nasekali tony čierneho humoru. Je to natočené pútavo s parádnou kamerou, no a Mark, okrem toho, že ťahá celý film, tu bol nabúšený skoro tak, že sa takmer vyrovnal Dwaynovi.

plagát

Pravdivé lži (1994) 

Super zabava s tajnými agentami, ktorí musia zastaviť ďalšiu odnož aláhových stúpencov, aby sa im nepodarilo osvetliť božím zábleskom Washington svojou spravodlivou pomstou proti neveriacim. Takmer neohroziteľný Arnold popri tom musí riešiť aj neveru svojej domácej pani a odolávať zvodom neodolateľnej bad ass girl Tie Carrery. Holt život špióna je náročný. Miestami je to taká sranda, že aj Bill Paxton si okrem dvoch oficiálnych cvrknuti do gati musel cvrknút aj neoficiálne z toho, ako sa bavil na prevedení svojho falošného 007.

plagát

Ulica Cloverfield 10 (2016) 

Šťastie praje pripraveným. Máloktorý film sa zahráva s vašou predstavivosťou a drží vás v napätí ako táto postapokaliptická lahôdka. Ďalší dôkaz toho, že keď máte výborný scenár a dobrých hercov, tak sa dá nakrútiť za pár dolárov kvalitné komorné sci – fi, ktoré vás drži za „ predstavivosť“ počas celého deja. Plus jeden z najšokujúcejších záverov aké som kedy videl.

plagát

Aristokratka vo vare (2024) 

Adams family v soft verzii a bez peňazí. Zdediť zámok v havarijnom stave je pre nového „pana domácího“ situácia, kde sa jedno oko smeje a druhé plače, pretože byť šĺachticom niečo stojí. No s dávkou šťastia a humoru sa všetko dá zvládnuť lepšie. Podarená komédia, ktorá osvieži váš deň.

plagát

Ctihodný občan (2009) 

Ruku na srdce. A čo by ste robili vy ? ... Z dobráckeho otca rodiny, ktorému sa v jednom okamžiku zmení celý život na najhoršiu nočnú moru sa stane človek bez svedomia a chladnokrvný vraždiaci stroj, ktorý sa chce tým najhrubším násilím pomstiť celému svetu a systému fungovania spoločnosti, ktorá sa nedokázala postarať o spravodlivosť ... Po zrušení špeciálnej prokuratúry, oklieštení súdov a NAKY reálny scenár za pár dní aj u nás v tomto našom zvláštnom Kocúrkove.

plagát

Jackie Brownová (1997) 

Keď silnú ženu zatlačíte do kúta, tak vždy niečo vymyslí. A ak jej ten scenár napíše Tarantino, tak vymyslí vždy niečo originálne komplikované a pomstychtivé. No a ak dosadí do jednej z hlavných rolí svojho dvorného herca S.L.J., tak má vždy spolovice vyhraté. I keď nejde o jeho vrcholné dielo, tak sa na to samozrejme pozerá nadštandardne dobre.

plagát

DogMan (2023) 

Natočiť zaujímavý a originálny film o samotárskom transexuálovi na vozíčku, ktorý rozumie psej reči, to chce odvahu. No najmä vynikajúceho režiséra a kvalitný scenár. Luc Beson ním je. Kto tomuto filmu dá šancu, tak k svojmu údivu zistí, že pozerá hlboký film o nespravodlivom osude jedného človeka, ku ktorému sa svet obrátil chrbtom. Za zmienku stojí aj herecký výkon roka v podaní Caleba Landry Jonesa 

plagát

65 (2023) 

Putovanie odniekiaľ niekam v krajine plnej prehistorických monštier, z ktorých 2/3 nie sú žiadni domáci mazlíčkovia nie je až také sexi ako sa zdá. Príroda je strašnejšia ako na horných Kysuciach a zvieratká asi 100 x drsnejšie ako levy v Serengeti. O ich láskyplnej vizáži ani nehovorím. Jediné šťastie, že hrdina má pulzný samopal, lebo bez neho by bol bezbranný ako nahá panna v 30 tom dni v obrom akváriu plnom hladných piraní. Podarí sa drsnému astronautovi s malým dievčatkom zachrániť sa pred nástrahami tejto raw prírody kým dopadne asteroid, ktorý ukončí svet dinosaurov?

plagát

Jej telo (2023) 

Říká se, že Rick má big dick.“ To sa samozrejme vo filme dozvieme. A tiež to, ako sa dá naložiť s naším telom a najmä s našou dušou. A že je to iba naša vec. Ľudia sa môžu pozastavovať a môžu aj odsudzovať. No prečo sme sa tak rozhodli a čo nás k tomu viedlo už netušia. Slečna Absolónová naložila so svojim telom tak ako naložila a dotiahla to až na objav roka. Jej život nebola až taká tragédia ako to, akým spôsobom musela nakoniec umrieť. Film je pomerne nuda bez pridanej hodnoty a mnoho ľudí si ho pozrie hlavne preto, lebo je to natočené podľa skutočných udalostí a budú očakávať väčšie pikantnosti akých sa nakoniec dočkajú. Jedno je však isté. Napriek všetkému čím si počas svojho krátkeho života Andrea prešla, tak ukázala aká bola silná žina.

plagát

Zlato (2022) 

Celé zle. Rozpočet 1 E, slabý scenár, púšť, halucinácie, traja herci, divoké psy, muchy na tvári, chýbajúci bager, nikdy nekončiace slnko, nuda a smrť. Aspoň že tá veľká hruda zlata stálo za to.