Reklama

Reklama

Danna García

Danna García

nar. 04.02.1978 (46 rokov)
Bogotá, Kolumbia

Biografia (1)

Celým jménem Danna María García Osuna je kolumbijská herečka. Jejími rodiči byli Jaime García a Claudia Osuna. O herectví Danna projevila zájem v pěti letech a později začala na základní škole navštěvovat dramatický kroužek, což bylo pro její rodiče jasným impulsem k tomu, aby ji vzali na konkurz. Dívka se následně objevila v několika reklamách a posléze byla obsazována do vedlejších rolí v kolumbijských seriálech a telenovelách, z nichž mezinárodní uznání přinesla… (viac)

Zaujímavosti (5)

Bella Calamidades (2010)

  • Seriál se měl původně jmenovat „Lola Calamidades“ a měl být uveden již koncem roku 2008 – natočen byl však pouze pilot, v němž si ústřední dvojici zahráli Christian Meier a Danna García, nicméně natáčení seriálu započalo až 17. srpna o rok později a Meier odstoupil kvůli jiným závazkům. Nahradit jej měl Martín Karpan, avšak ten dle studia neměl s hrdinkou tu správnou chemii a roli nakonec získal Segundo Cernadas. (fiLLthe3DD)

Někdo se dívá (2010)

  • Christian Meier (Rodrigo) a Danna García (Piedad) si měli zahrát hlavní role v jiném seriálu od Telemunda, a to v Bella Calamidades (od r. 2010) – oba se v roce 2008 objevili v pilotním traileru, nicméně nakonec ztvárnili pár jen v tomto seriálu. Danna si však v Bella Calamidades přeci jen zahrála. (fiLLthe3DD)

Někdo se dívá (2010)

  • V úvodní znělce si můžeme všimnout scény, ve které vystrašená Piedad (Danna García) utíká před vrahem zapadlou uličkou. Tato snéna však byla natočena čistě pro účely traileru a v seriálu tuto scénu nenajdeme. (fiLLthe3DD)

Galéria (14)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama