Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky TV Markíza prichádza ďalšia celosvetovo úspešná šou Na nože, ktorú v Česku aj na Slovensku pod názvom Áno, šéfe! výrazne spopularizoval šéfkuchár Zdeněk Pohlreich. V slovenskej verzii gastronomickej reality šou sa divákom predstaví renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý si taktiež nekladie servítku pred ústa a vie byť poriadne prísnym kritikom. Za prítomnosti televíznych kamier sa bude snažiť vytiahnuť z problémov reštaurácie, ktoré sa z najrôznejších dôvodov ocitli v kríze, alebo dokonca na hranici krachu. Budú ich majitelia počúvať dobre mienené rady skúseného odborníka, alebo si naďalej budú všetko robiť po svojom? Po nejakom čase sa do každej reštaurácie vráti so skrytou kamerou, aby preveril, či naozaj došlo k zlepšeniu. Na nože je formát plný emócií, pri ktorého sledovaní sa diváci TV Markíza rozhodne nebudú nudiť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (17)

argus123 

všetky recenzie používateľa

Takže hned na začiatku zbytočne dlhe intro, po ktorom prakticky je už zbytočne pozerať celu relaciu ked vám Markíza urobila 5 minutovy zostrih, kde ukazali scenu ktorá nakoniec ani nebola v deji zahrnutá. Na môj vkus sa kuchár prezentuje príliš pompézne, nieje tam žiadna skromnosť. Neustále kecy, kecy, kecy, vzdychanie a dalšie kecy. Doslova zo šou o varení spravili telenovelu typu Rodinné prípady, to zaklincoval aj ten nabožensky príbeh o tom ako majitel počul hlasy. Chytám sa za hlavu ale nikde nepovedali ich profesionalnu/amatersku minulosť s varením, ale kecy o modlení to nesmie chýbať ! Totalne chýba ukažka kucharskej profesionality v praxi od kuchára Nováka, a po dlhom mučivom nudnom deji kde sa len kecá, som sa dočkal.......ničoho proste fotky toho čo kupil nove do kuchyne, žiadne take že Novák pride po 3 mesiacoch otestovaťa zhodnotiť a dať nalepku s hviezdičkou, nič z toho ! :D Takže na záver české Ano šéfe je dynamické, energické, jednoduché. Na nože je nudné, pomalé, zbytočne zložité s iritujúcou hudbou piana a huslí  pozadí (do prdele Markíza mi znechutila klasicku hudbu) a miesto dôležitých scén o varení vidíme to ako otec a syn sledujú futbal ! Markíza sa snaži proste byť originálna ale výsledok stojí za hovno. Z peknej myšlienky o zlepšovani gastronomie spravili Rodinné prípady. A za to si zaslužia podpriemerne hodnotenie. Dalšie zbytočne vyhodene peniaze. Chcelo by to relaciu kde by miesto jedál takto kritizovali režisérov a scenáristov či jednotlivé televízne spoločnosti. Lebo toto je na úrovni vysmažaneho syru s rajčinovošalatovou oblohou a s hranolkami TESCOidného typu. :D ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Hlavný moderátor a kuchár (o ktorom som nikdy nepočula, aj keď je, vraj, veľmi známy) vôbec nemá dostatočnú charizmu na uvádzanie podobného programu, dosť očividne kopíruje nielen české Áno, šéfe a mimiku, grimasy Pohlreicha, ale aj americké a spôsob komunikácie či riešení Ramseyho. Skrátka, kompilácia správania sa, do ktorej akoby pán kuchár nepriniesol nič nové a svoje.⚪Celý koncept pôsobí veľmi roztržito, uťahano a zdĺhavo, veľa času sa venuje osobným sporom rodín, ktoré ani nemajú nič spoločné s ich reštauráciou, a zrazu je koniec. Ešte aj ten dôležitý príchod po 3 mesiacoch a zhodnotenie nápravy Markíza vynechala a namiesto toho vytvorila nejaký podivný obrázkový powerpointový zostrih ,,čo bolo potom" počas titulkov.⚪Zvláštne vykradnutý koncept, u ktorého by to ani nevadilo, ak by bol prevedený zábavne, no to určite zatiaľ nie je. Skorej to celé pôsobí ako taký ten klasická markizácka lacná reality show.⚪ ()

Reklama

ghatos 

všetky recenzie používateľa

1. díl - maďarská krev v Itálii. 58%. 2. díl - Hashtag - věnují se dost kuchaři. 56%. 3. díl - Zlatý mlýn - zábavnější díl. 62%. 4. - zatím nejlepší díl. Zajímavé město, alkoholici, devadesátkový majitel 🔥🤗😃. Ideální mix 🤗. 74%. 5. díl - letiště v Nitře. 60%. 6. díl - Novohrad - zoufalství. 64%. 7. díl - Plantáž - veganské nič. 8. díl - U sedláka - sympatická majitelka. ()

Spevo 

všetky recenzie používateľa

Dosť verná kópia Kitchen Nightmares, za mňa veľmi fajn. Dobrý strih a réžia, niekedy vybafulované a vyfabrikované dramatické scény, dialógy a napätie, ale je to reality show po vzore hlavne tej z USA, a je to urobené dosť uveritelne. Martin ako chef v pohode, hodí sa do toho konceptu, dobré nápady na vylepšenie reštaurácii. Nato,  že to je slovenská produkcia a zo Slovenska, kde ľudia nie su takí prirodzení pred kamerou a podobne, si myslím že v rámci tohto druhu reality show produkcia uplietla kvalitný bič. ()

Pharao20 

všetky recenzie používateľa

Relácie s týmto námetom na štýl Áno šéfe mám rád, lebo pohľad do zákulisia reštarácií je často zaujímavý a je ich mnoho v ktorých to nefunguje dobre. Na tejto verzii mi trochu prekáža nesympatický pán šéfkuchár, ktorý účelovo a prehnane hejtuje čo sa dá, len aby bola relácia viac dramatická. Dvíhajú mi tlak jeho povýšenecké komentáre na adresu tradičných jedál ktoré sú súčasťou väčšiny slovenských reštaurácií ako vyprážaný syr či soté v placke a pod. ktoré pravidelne označuje za pozostatky socializmu, nemoderné a ohŕňa nad tým nos už keď to vidí napísané v menu. Ťahanie citlivých osobných problémov zamestnancov je trápne a nezaujímavé, keď potrebujú vyplniť čas radšej nech tam dávajú recepty, postupy pri ich príprave a pod. Verím tomu že by to diváci ocenili viac.. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama