Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (173)

plagát

Helluva Boss (2019) (seriál) 

Sprvu som bol dosť nedôverčivý aj ked furry komunita okolo tohto seriálu šalela. čokolvek čo je trendy u iných ja beriem s odstupom. No a po pilotnej časti musim uznať že to ma fakt grády. Humorom sa trafili do môjho vkusu a jednotlivé príbehy su velmi dobre vyšpekulované. Ak peklo skutočne existuje a takto aj vyzerá, tak sa do toho pekla aj teším.No a ja mam stále ten pocit že postava Loony je režisérkine alterego.

plagát

MAFIA: The City of Gamers (2024) (amatérsky film) 

Toto má byť akože čo ? Amatersky počin ? Leda hovno, neverím :D Ale seriozne, toto je stokrat lepšie ako to čo natačaju "profesionály" so slušným rozpočtom. Viem si predstaviť že pán režisér zaboduje vo filmovom priemysle aj bez filmovej školy, možno sa dočkáme českych Gaunerov. Samozrejme film ma svoje chybky a to hlavne u nehercov kde je vidno že niektorí to proste nedávajú, a vizuálne efekty samozrejme, chcelo by to nabuduce niekoho v tíme kto vie ako robiť filmove efekty, ale to sú riešitelné problemy. Hlášky, a to zakomponovanie doby pandémie bolo super, scenky kde sa odohrávali prestrelky vo mne evokovali pomaly Johna Wicka :D Keby sa chlapci ešte viac snažili, bolo by to dokonalé. Tu ja nemam problem dať 4 * Len tak dalej, máte na to.

plagát

ZLOvensko (2023) 

Prehliadka najväčšieho odpadu Slovenska, čistá ukažka fanatizmu a kolaborácie. Lepšie spravene ako OUCA.

plagát

Oppenheimer (2023) 

Užasny film s úžasnym záverom a posolstvom, ktoré bohužial zaniká vo svetle filmového jadroveho výbuchu.

plagát

Akce Rys (1979) (TV film) 

Na to že to je televizny film, celkom vydarené. Je zaujímave že ide prakticky o neznámy film, ktorý si rozhodne zaslúži väčšiu pozornosť. Nechýba napätie, a ani humor. Na to že je to film o armáde z čias normalizácie, ide o skvelý snímok.

plagát

Futurama - Season 8 (2023) (séria) 

Epizody 1,5,6,7,8 a 10 vynikajúce. Ostatok priemer a podpriemer. Prekvapenie je vianočna epizoda, ktorá bola zvyčajne vždy najslabším článkom, tentokrát to však stálo za to. Celokovo návrat po 11 rokoch sa podaril, teším na dalšiu sériu.

plagát

Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 

Téma filmu je dokonalá, ale to spracovanie na mňa príliš surrealistické. Nepochopil som to zmätkovité striedanie scén a hlúpe správanie postáv. Dosť to zničilo moje očakavania na tento film.

plagát

Solncepjok (2021) 

Pokial chcete vojnový horor, tento film je jednym z nich.

plagát

Za ranního rozbřesku (1990) (TV film) 

Na to že ide o televízny film, tak si to udržalo kvalitu. Napínavý snímok o tom že o osude ludstva budu vždy rozhodovať ludia samotný, aj ked budu mať sebemenšie špičkove počítače.