Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Taký dobrý priemer. Miestami rozvláčne, nezáživné, oživené len nejakými tými rutinnymi kills, ale so skvelo "oživeným" a nasnímaným Chuckym, rock solid spracovaním(prachy boli, ale nejakú fajnôstku v spracovaní aby človek pohľadal) a skvelým finále v lunaparku a likvidáciou Chuckyho. Hudba generická, ale v poriadku, early 90s atmoška to ťahá hore. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

V porovnání s předchozími díly mnohem slabší, málo epické, sevřené nudným a nenápaditým prostředím vojenské školy. Navíc malý zulukafr Tyler byl strašlivě otravný a cukrkandlový hošan Andy jakožto vojenský kadet směšný. Ale třeba karikatura vojenského holiče byla vtipná a De Silva byla sexy. Průměr, chvílemi mě to bavilo, chvílemi nudilo... ()

Reklama

Dale odpad!

všetky recenzie používateľa

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je pro mě neslabší díl celé série. Chucky se tentokrát zaměří na děti hrající si na vojáčky. Hm možná jde o zajímavý nápad, ale jeho realizace se tvůrcům moc nepovedla. Přesto si i tento díl zachoval kvaltu hlášek, stejně jako jeho předchůdci. Alespoň na tomto mohl Jack Bender stavět, když už se mu nepovedl výběr herců. Atmosféra nabídla místy (hlavně v závěru) solidní dávku napětí i černého humoru, ale první polovina filmu až na dvě vraždy docela nudí. 5/10 ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

„Nothing like a strangulation to get the circulation going.“ 8 rokov po udalostiach z druhého filmu zatvorili továreň na Good Guys, ktorú ale na začiatku filmu znovuotvorili. Teraz tam upratujú a aj Chuckyho s tou leptajúcou látkou na ňom. Pri stlačení sa z neho spustí krv a znovuzrodenie je na svete. Kamera predlžuje niektoré málo atmosférické zábery, ktoré sú vizuálnym odpadom, ako nekonečný nájazd na krabicu s Chuckym, či reklamu na Good Guys. Hudba dramatických momentov je slabšia, ale postačí. Nezdá sa mi pravdepodobné, aby niekto spadol po trafení šípkou. Chucky stále hláškuje a drží tým divákovu zvedavosť na úrovni, pri ktorej chce dopozerať toto béčko. Okrem sklamania z infarktu, keď chcel Chucky obeť zabiť, pobaví aj holič vojenskej akadémie, čo chytá za štice chalanov a tým, čo majú vlasy dlhé, dá termín. Ku koncu napätie opäť graduje a fanúšik série si film užije. Brutalita samozrejme nechýba a treba poznamenať, že ani neskorší Gandalfov pád nebol až taký strašný. „Man, I really gotta get out of this body.“ ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)

Reklama

Reklama