Reklama

Reklama

Pod hladinou

(seriál)
  • Česko Pod hladinou (viac)
Česko, 2023, 7 h 34 min (Minutáž: 51–70 min)

Réžia:

Vojtěch Moravec

Hudba:

Petr Malásek

Hrajú:

Matěj Hádek, Sandra Nováková, Marek Adamczyk, Filip Tomsa, Šárka Krausová, Václav Vydra nejml., Igor Chmela, Petr Buchta, Petr Lněnička, Mikuláš Moravec (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Poručík Jan Zach (Matěj Hádek), profesionál z brnianskej zásahovky a držiteľ potápačskej licencie P4, prichádza doplniť útvar poriečnej polície v Slapoch pri priehrade na Vltave v Stredočeskom kraji.  Čaká ho priateľka Alice (Sandra Nováková), vyšetrovateľka z krajského policajného riaditeľstva v Zbraslavi. Vracia sa aj preto, že chce zachrániť ich vzťah, ktorý bol doteraz len vzťahom na diaľku. V priebehu akcií, ktoré polícia podniká na zemi, na vode a pod hladinou vodnej nádrže na Vltave, sa ukazuje, že s poručíkom Zachom nie je všetko v poriadku. Vždy si nájde dôvod, prečo sa nepotápať. Alicu znepokojuje, že ho trápia nočné mory, trpí nespavosťou, je uzavretý, nesvoj a  akýsi iný... Hoci Jan tvrdí, že je všetko v poriadku, Alice požiada o pomoc priateľa a kolegovu Zdeňka (Marek Adamczyk), ktorý si na ňu vždy nájde čas. Zachovo podivné správanie si všimne aj veliteľ Vopěnka (Václav Vydra), ktorý chce Zacha prinútiť, aby sa priznal, prečo sa bojí potápať. Ten to popiera a odhodlá sa ponoriť pod hladinu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (33)

bourec 

všetky recenzie používateľa

I přes určitou klišovitost se na to koukat dalo. Vlastně to způsobilo hlavně to prostředí vody. Samotný případy jsou dost přízemní, ale asi těžko čekat na přehradě boj gangů. Problémem seriálu jsou vztahový dialogy, kdy se mnohokrát opakujou stejný fráze, a vlastně i stejný scény. A druhým je obsazení. Vydra, Tomsa a zejména Adamczyk jsou slušně na pěstičku. Celkově ale beru. 50%. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Matěj Hádek jako policejní potápěč na Slapech, který se panicky bojí vody, trochu bizár ústřední motiv krimi příběhů mixovaných klasickou tv vztahovkou má sice obrysy produktů Tv Prima z pásové výroby, ale na druhou stranu to chytá přitažlivost a jako se dobře koukalo na Polici Modrava, protože to bylo na horách, tak tady se na to dobře kouká díky kombinaci voda, sluníčko, lodičky. Nejlepší herecký výkon Vydra jako policejní šéf, nejzajímavější postava Šárka Krausová jako vůdkyně malých a rekreačních policejních plavidel kategorie M20. ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Očekávání bylo, že to bude slušný krimi seriál z prostředí slapské přehrady s dobrými podvodními záběry a snad trochou těch vztahových zbytečností. No dostal jsem kupu vztahových zbytečností, snad až trapností a k tomu cosi málo z oblasti krimi. Mega zklamání, obzvlášť z postavy Matěje Hádka - jeho postavu by patřilo proliskat, aby se mu rozsvítilo. Zbytečnost, kterou snad jednou odsledovat je i moc. ()

nascendi

všetky recenzie používateľa

Mojou jedinou otázkou, ktorá ma napadá v spojitosti s týmto seriálom je - pre koho a s akým zámerom sa také niečo nakrúca. Je ťažké naďabiť na niečo tak hlúpe, trápne, zle zahrané a v konečnom dôsledku nudné. Aspoň vidím, že surfovanie po televíznych kanáloch žiadne príjemné prekvapenie neposkytuje. A to som vydržal nesústredene sledovať takmer polovicu série.  Stále som nemohol uveriť, že časť, ktorú som sledoval nie je výnimkou, a takou mizériou je presiaknutý celý seriál. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

V našich poměrech neokoukané kriminální téma z prostředí policejních potápěčů. Jednotlivé zločiny jsou vcelku nezajímavé, bez napětí. Jediný originální nápad je potápěč bojící se vody a jediný sympaťák je Václav Vydra, byť v poměrně malé roli. Pokud se nudíte, přepněte na tento seriál a nuďte se spokojeně dál. ()

Galéria (358)

Zaujímavosti (11)

  • Chatový kemp je Častoboř u Slapské přehrady. (sator)
  • Policejní slapská služebna je na adrese Nalžovické Podhájí č. 40. Ve skutečnosti se jedná se o budovou pro zázemí stanového tábora. (sator)

Reklama

Reklama