Reklama

Reklama

Reacher

(seriál)
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvorcovia:

Nick Santora

Predloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrajú:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (7)

Reacher nic neříkal (2022) (S01E07) 

smiešna bitka s tým Klajnovým chudučkým maličkým synovcom (účes ježko) - takmer porazil "giganta", mm, asi sa učil u Paj Meja, lol............ inkonzistentná somarina, to radšej mohli dať do tejto "finálovej" bitky nejakého special forces venezuelčana, bolo by to ďaleko uveriteľnejšie ()

Koláč (2022) (S01E08) 

aká je šanca že jeho FBI kamarát, ešte kým bol v Bostone (pomaly na druhej strane ameriky), bude zapletený do toho gangu? Nulová... xD .................. To ako na konci ten Klajnov syn siahodlho rozprával tú rozprávku, aby všetci presne vedeli kde je xD, bolo dych vyrážajúce.. lolol ()

Bankomat (2023) (S02E01) 

Mohli nájsť ešte niekoho viac necharizmatického (pre danú postavu) ako je Ferdinand Kingsley? Nnnope! ()

Noční symfonie (2023) (S02E04) 

Zbožňujem Lombardozziho postavu ako sa tam paprčí a pajedí stále xD...................... Tá bitka, brutálna ale zároveň až príliš rozprávková - "dobrým" sa ani vlások neskriví.. ()

Policajt z New Yorku (2024) (S02E06) 

Tá dvojitá prestrelka a naháňačka bola supertrápna. Oni sa vybavia pištoľkami, keď vedia že tamtí budú mať samopale, pušky... Potom, sme 4 a ideme zabiť veľkú gorilu a tak sa rozdelíme, tak aby sme zreuinovali výhodu našej presily a boli jeden na jedného, proti veľkej gorile... That was smart, lol. Ja chápem že ináč to možno veľmi nejde natočiť, ale nemôžem na to nenadávať xD . Je to buuulšit ! Hehe .......... Policajt hrdinsky vyjde spoza auta a ide proti trom útočníkom ktorí sa stále krijú za autom , naviac majú samopal...... Naprostá seriálová lacnota. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama