Reklama

Reklama

Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách

  • Česko Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (viac)
Trailer 17

VOD (1)

Začínajú desiate Hry o život. Pre osemnásťročného Coriolana Snowa znamenajú jedinečnú príležitosť ako zažiariť v úlohe mentora jedného z vyvolených. Tvrdo drel, aby dokázal naplno využiť svoj šarm, znalosti a zručnosti, ktoré môžu doviesť vyvoleného k víťazstvu. Bohužiaľ, šťastena mu nie je naklonená. Dostane ponižujúcu úlohu - viesť najväčšieho outsidera z chudobného Dvanásteho obvodu. Dievčina menom Lucy Gray však publikum uchváti a Coriolanus vycíti svoju šancu. Aj v ňom začínajú prebúdzať city a on sa bude musieť rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá alebo sa bude riadiť pudom sebazáchovy, ktorý mu radí niečo iné. V aréne bude prebiehať boj na život a na smrť a už čoskoro sa ukáže, kto je nevinné vtáča a kto had, čakajúci na svoju príležitosť zaútočiť. (Forum Film SK)

(viac)

Galéria (91)

Súvisiace novinky

Warneři už zvažují odsuny premiér

Warneři už zvažují odsuny premiér

21.07.2023

Čeká nás nová vlna odkladových novinek tak jako za časů pandemie covidu? Soudě dle reakcí stávkujících herců a scenáristů zřejmě ano, k dohodě se studii se totiž údajně v dohledné době nikterak… (viac)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (viac)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (viac)

Reklama

Reklama