Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (139)

seko0408 

všetky recenzie používateľa

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

Masrii 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, akční, vizuálně krásné, hlavní postavy bez výjimky sympatické. Vytknout tomu moc nejde. Anime prakticky vůbec nesleduju, nikdy jsem o tomto neslyšel, ale tahle verze mě více než příjemně překvapila. Luffy je parádně střelený a stejně jako jeho posádka ho nemůžu nenásledovat. Piráti záporáci mají každý taky své kouzlo. První série nám představila původ všech hrdinů no a nezbývá než doufat, že nás čeká parádní podívaná i v budoucnu. 95% ()

Reklama

Kopi1 

všetky recenzie používateľa

Originální, svěží, chytlavé, dobré souboje, postavy, kostýmy a výborná hudba. Aspoň, že jednou za rok dokáže Netflix udělat něco výborného. S hlavním příběhem se sice moc nepostoupilo, ale chápu, že to chtějí natáhnout a v tomto případě mi to ani nevadí. Jediná postava, která mě moc nebavila byl Koby. Už se ale těším na další sérii. Lepší 4 hvězdy. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pôvodnú mangu nepoznám, lebo už dávno nemám dvanásť, ale mať dvanásť, tak som paf aj z tohto seriálu. Dnes mi to už ako celok pripadalo divné. Mix detinského humoru a miestami dosť drsného prístupu v akcii a v dabingu sa dočkáme aj pár tvrdých nadávok. Mne to na rozdiel od fanúšikov originálu pripadalo príliš naťahované. Oveľa viac by som privítal, keby to natočili ako dvojhodinový film, pretože tam bolo strašne veľa zbytočnej omáčky. Hlavne tie flashbacky o minulosti všetkých hlavných postáv by som úplne vystrihol. Všetky tie traumy z minulosti mohli uhrať ich predstavitelia v súčasnosti. Celkom ma bavila akcia. Humor ma občas rozosmial a postavy si ma získali.  Ale celkovo ten svet je divný a je tam fakt veľa vaty. Takže raz sa to dalo pozrieť, ale neviem, či si pozriem pokračovanie. No uvidíme. 6/10. ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarená adaptácia japonskej predlohy, či už papierovej alebo animovanej. Čo sa sa týka kastingu,  nebol dokonalý, ale ani mi nevadil, som spokojný tak na 75%, masky boli fajn a kostýmy výborné. Podobne ako anime je to farebné,  pestré, rôznorodé a dobrodružné. Páčilo sa mi, že to bolo poňaté vyspelejšie, trochu aj temnejšie a aj emočná stránka vyznela tak ako mala. Nechápem ale,  ako chce Netflix v prípade pokračovaní obsiahnuť celý príbeh,  najmä ak chce urputne trvať na 8 dielnom trende sérií svojej  serialovej tvorby. Inak veľmi výborne spracovaný námet a zobrazený svet. 8,5/10. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (23)

  • Na lupu, který Rudovlasovi piráti ukořistili, je logo mariňáků, obzvláště na bedínce, ve které je ovoce gomu gomu. O tom, že Shanks (Peter Gadiot) přepadl mariňáckou loď, se v kapitole 1017 mangy, která vyšla roku 2021, zmínil Who's-Who. (KaraMikesova)
  • Když Luffy (Iñaki Godoy) slíbí, že Zeffovi (Craig Fairbrass) zaplatí útratu z pokladu, který později najde, odkazuje tím na scénu z první kapitoly mangy, kdy si ještě malý kluk vysomroval jídlo zdarma v baru u Makino (Kathleen Stephens). (KaraMikesova)
  • Pan 7, na kterého Zoro (Makkenjú Arata) narazil na Sixisu, byl v manze poprvé zmíněn na Arabastě v kapitole 190, když Zoro vysvětloval Panu 1 a slečně Doublefinger, odkud zná Baroque Works. V příběhu se však nikdy neobjevil. Eiičiró Oda nakreslil jen jeho velice chabý náčrt v 36. svazku mangy. (KaraMikesova)

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

Reklama

Reklama