Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma

Obľúbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Leonardo si ma získal vďaka jeho úžasnými hereckými výkonmi, pretože čokoľvek zahrá, má to proste šmrnc. 

Tom Hardy

Najviac si ma Tom získal postavou Alfieho Solomonsa zo seriálu Peaky Blinders, Mad Max: Fury road, tam bol tiež skvelý, ale aj v seriáli Taboo. Najlepší Bane celkovo, pretože tí ostnatí stoja za veľké nič.  Čo sa týka jeho vedľajších úloh - nemôžem si sťažovať. Proste skvelý herec.

Ryan Gosling

Kedysi som mal Ryana za herca v béčkových akčňákoch vďaka filmu The Gray Man, čo bola jedným slovom hrôza. Ale čím som s ním videl viacej filmov, tým sa mi zapáčil. Ryan má rád Jazz a nemá sociálne siete. Vie sa geniálne obliekať, ale čo je najdôležitejšie: je dobrý herec! Taký výkon aký podal v La La Land? Špička. Aj čo sa týka speváckej stránky, či tanečnej. A aj tej hereckej isteže. Blade Runner 2049 by nebol tým čím je bez Ryana. Film Drive je absolútna bomba a ako Ken je Kenough. Má pohybový, herecký, hudobný talent. Presne taký má herec byť. Ja ho mám fakt rád a vždy si rád pozriem nejaký film keď v ňom vidím Ryana. 

Cillian Murphy

Ak poviete Cillian Murphy napadne vás kto? No nikto iný, ako Thomas Shelby. Tak zahrať mafiánskeho bossa je dychberúce. Sú dve najlepšie interpretácie mafiánskych bossov: jedna je Krstný otec - Marlon Brando a druhá je Peaky Blinders - Cillian Murphy.

Sacha Baron Cohen

Nazývať niekeho Bohom je nekresťanské. Sacha je istotne jeden z tých kontroverznejších postáv. Nie kvôli jeho prejavu alebo že by mal nejaké škandály, proste má znepokojujúce filmy. A to sa mne páči!

Leslie Nielsen

Kráľ komédie. Ako Frank Drebin je neuveriteľný a fakt bez neho by tie filmy neboli. Nemôžem to brať za nejaké brutálne herecké výkony, ale je to sympoš! 

Daniel Craig

Danko Craig bol pre mňa takým nudným hercom. Avšak videl som ho v roli Jamesa Bonda a hneď som si ho zamiloval. Proste nech si kto hovorí čo chce, James Bond v podaní Daniela Craiga je najlepší Bond ever! Ale nebolo by fér, keby som ho mal rád iba v bondovkách. Páčil sa mi aj ako detektív vo filme Na nože, novinár vo filme Muži, ktorí nenávidia ženy a aj jeho pomerne malá úloha v Ceste do zatratenia.