Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma

Denníček (5)

ostrihal som sa

ostrihal som sa. len tak pre zaujímavosť. (asi tak pred troma mesiacmi)

Moje "nové" hudobné lásky

Tým, že som milovník hudby, tak sa snažím vyhľadávať to, čo ma hreje na duši:

1. THE WEEKND BLINDING LIGHTS

Tento song má parádny retro štýl a Weekndove vokály sú tiež skvelé. Weeknd je jednoznačne novodobý kráľ popu. Nie je to ďalšia autotune pesnička a to sa mi ľúbi!

2. LINKIN PARK MORE THE VICTIM

Linkin Park má nový album Meteora 20th Anniversary Edition spolu s troma novými skladbami. Milujem to!

3. LIL NAS X TALES OF DOMINICA

Som verný fanúšik tohoto človeka, ktorého meno som dlho nevedel vysloviť ale akonáhle som sa zamiloval do jeho muziky, tak mi je jasné kto to je.

4. MILEY CYRUS FLOWERS

Áno je to tak. Miley si ma touto piesňou úplne získala. Viem, že je skôr pre ženského poslucháča, ale to vôbec nevadí, pretože tak chytľavú melódiu je umenie vymyslieť. 

5. IMAGINE DRAGONS BONES

Dlho som registroval túto skupinu a až teraz som okúsil jej hudbu. Nie je to nič prelomové, ale tak sakra rytmické, že je to bomba.

Henry končí

Je to tak, aj na ČSFD je to už oficiálne čierne na bielom. Henry Cavill, ktorý hral Geralta z Rivie končí. Nebude už hrať Geralta vo štvrtej sérii Witchera. Hm, a ja som plánoval dať si tento seriál do obľúbených. Proste prečo?! Čo sme komu ako fanúšikovia urobili? Veď to je proste katastrofa... Neviem si predstaviť Liama ako Geralta .. fuj, hrôza!

Databáze her

Asi to nikto nepostrehol ale založil som si účet na https://www.databaze-her.cz/uzivatele/peetrejr/ , pretože mám rád hry, tak že prečo ich nebudem aj hodnotiť? No proste podobný scénar ako ČSFD len miesto filmov tam sú hry. Všetko vyzeralo v pohode, tak som začal písať nejaké tie komentáre na hry. V tom ale zistím že na mojich skvostných kometároch sú nejaké "mínusy" - to je pojem pre taký dislike. Neviem prečo ale začalo sa mi tam tých "mínusov" celkom kopiť a mal som už z toho zlý pocit. Pravdepodobne na tú stránku už nenapíšem, pretože systém akým to majú vymyslené, je proste zlý. Tu, na ČSFD to je tak, že ako sa mi niekto nepáči tak mu nedám fanklub, to je všetko. Tam je divný spôsob "mínusov" a "plusov", neviem, možno som iba nahnevaný z toho, že tam mám disliky... Na Databáze kníh je to tiež trošku čudné ale sú tam iba "palce smerujúce nahor", podľa mňa je lepšie mať nula likov, než 6 mínusov... asi budem hry iba hrať

Škola volá

No, bohužiaľ, zajtra je škola. Pre niektorých to je konečne oslobodenie z prázdnin. Pre väčšinu to je však začiatok utrpenia, ktoré bude trvať jeden celý rok! To znamená že voľný čas sa skráti minimálne o polovicu. Takže ak ste  mali na dennej báze pozerať filmy ako ja, sklame vás to, pretože piatok a sobota jednoducho nestačia. Pokiaľ vám nevadí spať 5 hodín tak si pozriete film aj cez týždeň. Teraz však nadišiel čas seriálov, ktoré svojou dĺžkou epizód stačia na každodenný zhon. Tak, ak sa práve ty chystáš zajtra navštíviť školu, držím ti palce.

Škola volá