Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma

Biografie (11)

Barbora Palčíková (herečka)

18.10.2023

Barbora Palčíková je slovenská divadelná herečka. Od štyroch rokov sa venovala tancu. Vyštudovala hudobno-dramatické umenie na konzervatóriu v Košiciach. Neskôr študovala herectvo na divadelnej fakulte VŠMU. Od roku 2017 pracovala ako herečka v Slovenskom komornom divadle v Martine, ale hosťuje aj v SND a v Mestskom divadle P.… (viac)

Daniela Melchior (herečka)

29.04.2022

Daniela Melchior je portugalská herečka. Kariéru odštartovala v roku 2014 niekoľkými portugalskými filmovými a televíznymi produkciami, napríklad ako: Ouro Verde (2017) či A Herdeira (2017). Tiež poskytla svoj hlas pre Spider-Gwen / Gwen Stacy v portugalskom dabingu filmu Spider-Man: Paralelné svety (2018). Jej zlom v kariére… (viac)

Juraj Červenák (účinkujúci)

29.04.2022

Juraj Červenák je slovenský spisovateľ fantasy kníh a redaktor časopisu Fantasy. Občas vystupuje pod jeho pseudonymom Thorleif Larssen alebo pod pseudonyom George Callahan. Narodil sa v Žiari nad Hronom. Preslávil sa knihami o Conanovi, černokňažníkovi Roganovi a bohatierovi Iľjovi Muromcovi. Je taktiež známy na internetovej… (viac)

Rob Wiethoff (herec / producent)

23.03.2022

Rob Wiethoff je americký herec a dabér. Je hlavne známy za nadabovanie postavy Johna Marstona z videohier "Red Dead Redemption" (2010) a "Red Dead Redemption 2" (2018). Jeho celé meno je Robert Allen Wiethoff. Jeho otec bol lekár, navštevoval Indiana University v USA. Počas štúdia na Indiane randil so ženou, ktorá ho… (viac)

Klemen Slakonja (herec)

23.03.2022

Klemen Slakonia je slovinský herec, komik, spevák, televízny hosť a imitátor. Je prevažne známy pre jeho skeče. Narodil sa v slovinskom mestečku Brežice. Už od malička sa snažil napodobňovať slávne osobnosti, ktoré videl v televízii. Študoval na Akadémii divadla, rozhlasu, filmu a televízie v Slovinsku. Jeho kariéra začala v… (viac)

Shawn Fonteno (herec)

09.03.2022

Shawn Darnell Fonteno, známy taktiež ako Solo, je americký herec, rapper a dabér. Preslávil sa vďaka tomu, že nadaboval Franklina Clintona z populárnej hry "Grand Theft Auto V". Je bratranec  Young Maylaya, ktorý požičal svoj hlas Carlovi CJ Johnsonnovi, taktiež zo slávnej videohry "GTA San Andreas". Taktiež účinkoval v dvoch… (viac)

Ned Luke (herec)

09.03.2022

Ned Luke je americký herec a dabér. Je predovšetkým známy ako Michael de Santa z populárnej videohry "GTA V".  Prvýkrát sa objavil v animovanej rozprávke Dobrák Rover (1991), kde predal svoj hlas postave menom Raffles. Objavil sa v 29. filmoch a v 90. rokoch a začiatkom 21. storočia bol obsadený ako hosťujúca hviezda v… (viac)

Roger Clark (herec)

02.02.2022

Roger Clark je írsko-americký herec a dabér. Narodil sa v New Jersey ako syn írskej matky a írsko-amerického otca. Rodina trávila každé leto prázdninami v rodnom meste jeho matky Sligo. Keď mal 12 rokov, rodina sa natrvalo presťahovala do Sliga, kde ukončil maturitu. Neskôr sa presťahoval do Walesu študovať divadlo, médiá a… (viac)

Gaite Jansen (herečka)

01.02.2022

Gaite Jansen alebo jej celým menom Gaite Sara Kim Jansen je holandská herečka. Keď mala táto herečka 12 rokov, bola nominovaná na Cenu za najlepšiu herečku na 48 Hour Film Project v Amsterdame za rolu vo filme Luwte. Jej spracovanie problémovej nepočujúcej tínedžerky v uznávanom artovom filme 170 Hz (2011) jej vyniesol… (viac)

Oliver Tree (herec / režisér / skladateľ)

20.12.2021

Oliver Tree je známy americký spevák, skladateľ, producent rapper a komik. Nie každý ho pozná pod menom Oliver Tree Nickel. Už ako trojročný chodil na hodiny klavíra, ako štvorročný začal skladať prvé piesne a ako šesťročný napísal svoj prvý hudobný album. Tree spieval a hral na gitaru v ska kapele, ktorá sa nazývala Irony. Na… (viac)

Jeremy Wade (herec)

18.10.2021

Jeremy Wade je britský televízny moderátor, autor kníh o rybárčení, sladkovodný detektív a biológ. Narodil sa v meste Ipswich v rodine farára. Wade mal tendenciu rybárčiť už od svojich ôsmich rokoch. Svoju prvú rybu chytil v trinástich rokoch. Keď vyštudoval Dean Close School rozhodol sa že bude študovať zoológiu na Bristol… (viac)

Reklama