Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (19)

Zvieratko pre chorého Karola

Zvieratko pre chorého Karola (1990) (TV film)

Ochrnutý chlapec trávi veľa času osamote. Jeho matka je chudobná a musí ťažko pracovať. Chlapec sníva o tom, že na Vianoce dostane zvieratko, s ktorým sa bude môcť hrať.

Sojuz

Sojuz (1997) (študentský film)

Dva sovětští kosmonauté, jeden z nich nemocný, se dostali do obtížné situace – vesmírná loď má poruchu. Ze Země za nimi odlétá druhá loď, aby je vyzvedla.

Der Kampf ums Matterhorn

Der Kampf ums Matterhorn (1928)

Horský vodca Jean-Antoine Carrel (Luis Trenker) sa celé roky znova a znova pokúša vyšplhať na vrch Matterhorn, na ktorého úpätí leží jeho rodná dedinka. Má sen byť prvým človekom, ktorý sa dostane na vrchol hory. Jedného dňa stretáva anglického horolezca Edwarda Whympera (Peter Voß), ktorý tiež plánuje dobyť Matterhorn.

Borcsa Amerikában

Borcsa Amerikában (1938)

Pišta (Imre Hámory) sa vráti z Ameriky, kde zarobil dosť peňazí. Rád by si vzal svoju starú lásku Borču (Margit Dajka), ale rodičia a strýko dievčaťa s tým nesúhlasia. Okrem toho jeden divadelný manažér angažuje Borču do Ameriky, kam s ňou vycestuje i jej strýko (Gerő Mály). Ale Pišta si povie, že ju samotnú odísť nenechá.

Valčík lásky

Valčík lásky (1930)

Arcivojvoda Ferdinand (Georg Alexander) by sa mal konečne oženiť, aspoň jeho matka si to praje. Najradšej by bola, keby si vzal Evu (Lilian Harvey), princeznú z Lauenburgu. Za týmto účelom zorganizuje ples. Plánuje, že jej syn sa tam stretne s Evou a zamiluje sa do nej. No Ferdinand sa o pláne dozvie a namiesto seba pošle svojho sekretára Bobbyho (Willy Fritsch).

The Romance of Celluloid

The Romance of Celluloid (1937)

Pohľad do zákulisia filmového priemyslu 30. rokov a príležitosť oboznámiť sa s plejádou hereckých hviezd spoločnosti MGM, ktoré vo filmovej sezóne 1937/38 zažiaria na striebornom plátne.

Dick Tracy

Dick Tracy (1945)

Policajt Dick Tracy (Morgan Conway) má plné ruky práce so šialeným zabijakom známym ako Splitface. Ten má presný plán ako zabiť určitých pätnásť ľudí a zdá sa, že medzi nimi je i Tracyho dievča.

Dick Tracy's Dilemma

Dick Tracy's Dilemma (1947)

Dick Tracy (Ralph Byrd) vyšetruje krádeže drahých kožušín, možného poisťovacieho podvodníka a niekoľkých vrážd. Všetky prípady sú podivuhodným spôsobom prepojené s neznámym lupičom, ktorý má namiesto pravej ruky kovový hák.

Dick Tracy vs. Cueball

Dick Tracy vs. Cueball (1946)

Policajný detektív použije svoju priateľku na vystopovanie vražedného maniaka.

Dick Tracy Returns

Dick Tracy Returns (1938)

Detektív Dick Tracy (Ralph Byrd) nastupuje do boja proti špiónom a sabotérom v snahe postaviť pred súd zločineckú rodinu Starkovcov.

Dick Tracy's G-Men

Dick Tracy's G-Men (1939)

Šialený lekár Zanoff používa drogu, ktorá ho vráti z mŕtvych po poprave vo väzení. Dick Tracy (Ralph Byrd) má v pláne chytiť ho skôr, ako dá opäť dohromady svoje gangy.

Dick Tracy Meets Gruesome

Dick Tracy Meets Gruesome (1947)

Gang zločincov, ktorého členom je hráč na klavíri a bývalý trestanec známy ako Gruesome (Boris Karloff), sa dozvie o utajenej receptúre na plyn, ktorý dočasne ochromí každého, kto ho dýcha. Keď Gruesome náhodou plyn vdýchne, polícia si myslí, že je mŕtvy, a vezme ho do márnice, kde neskôr ožije a utečie. Incident priťahuje záujem detektíva Dicka Tracyho (Ralph Byrd), a keď zločinci za pomoci plynu vylúpia banku, Tracy si uvedomí, že ich musí akýmkoľvek spôsobom zastaviť.

Tadeo Jones y el sótano maldito

Tadeo Jones y el sótano maldito (2007)

Tadeo sedí večer doma, pochutnáva si hamburgeri a opravuje hlinené prasiatko. Zrazu začuje dolu z ulice štekot a uvidí chlapíka, ako hodí malého túlavého psa do garáže, zavrie ho tam a odíde. Tadeo sa rozhodne psíka dostať von. Ale než by narátal do desať, ocitne sa v podzemí a až po uši v problémoch.

Tadeo Jones

Tadeo Jones (2004)

Dobrodruh Tadeo sa vyberie do podzemia hľadať dávne poklady, ktoré strážia múmie a množstvo ochranných pascí.

My Outlaw Brother

My Outlaw Brother (1951)

Američan Joe Warder (Robert Preston) prekročí rieku Rio Grande a vstúpi na mexickú pôdu. A to len preto, aby sa postavil obávanému zločincovi s prezývkou El Tigre, ktorý má pod palcom mestečko San Clemente.

Reklama