Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (9)

Superman/Batman: Apokalypsa

Superman/Batman: Apokalypsa (2010)

Superman / Batman: Apokalypsa je pokračovanie úspešného animovaného filmu Superman / Batman: Public Enemies (2009). Jeho dej vychádza z comixu "The Supergirl from Krypton" z roku 2004 od Michaela Turnera.
V gothamskom prístave stroskotá vesmírna loď. Na jej palube sa nachádza mladá žena, ktorá neovláda angličtinu a spôsobuje v meste rôzne nehody. Potom, čo ju Batman chytí, spolu so Supermanom zisťujú, že „muž z ocele“ má k nej bližšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Dvojica sa ženu rozhodne ukryť na Themyscire, ostrove, na ktorom sídli Wonder Woman s Amazonkami, aby sa tu mohla oboznámiť so svojimi superschopnosťami a naučila sa ich ovládať. Medzitým sa ale o prítomnosti záhadnej mimozemšťanky dozvedá Darkseid, ktorý s ňou má vlastné plány a zo svojej domovskej planéty Apokolips posiela armádu klonov, aby mu ju priviedli...

Prepadovka

Prepadovka (2011)

Opustený bytový dom, ležiaci na území indonézskej Jakarty, slúži najnebezpečnejším zabijakom a gangstrom ako skrýša pred zákonom. V najväčšom utajení sa elitný tím SWAT jednotky rozhodne zaútočiť na úkryt a zatknúť drogového dílera, ktorý riadi celé podsvetie v meste. Keď však dôjde k prvému stretu so zločincami a utajenie je prezradené, zostáva tím uväznený na šiestom poschodí budovy. Bez akejkoľvek pomoci zvonka sa bude musieť prebiť cez najhorších kriminálnikov v štáte, aby si jeho príslušníci zachránili svoje životy.

Diabol v tele

Diabol v tele (2012)

Isabella (Fernanda Andrade) celý svoj život verila, že jej matka v minulosti brutálne zabila troch ľudí kvôli mentálnej nestabilite. Po zistení, že to vykonala počas vlastného exorcizmu, sa rozhodne zistiť pravdu. Počas pátrania s malým štábom v Taliansku je zatiahnutá do sérií nadprirodzených a nevysvetliteľných udalostí. Film je prvým projektom novozaloženého štúdia Paramount Insurge, ktoré má v pláne vyprodukovať 10 nízkorozpočtových (100 000 dolárov na každý film), ale zato výnosných snímok po vzore hororu Paranormal Activity (2007).

Apollo 18

Apollo 18 (2011)

Film odhaľuje tajomstvo, prečo sa ľudia po roku 1973 už nikdy nevrátili na Mesiac. Čo sa stalo posádke prísne tajného letu Apollo 18, sa dozvieme priamo z nájdeného videozáznamu, ktorý zachytáva posledné dni amerických kozmonautov vo vesmíre.

Falling Skies

Falling Skies (2011) (seriál)

Dej 10-dielnej minisérie sa odohráva 6 mesiacov po nečakanom a brutálnom útoku neznámej mimozemskej rasy na našu planétu a vyhladení takmer celej populácie. Hlavným hrdinom je profesor histórie z Bostonu Tom Mason (Noah Wyle), ktorý pri útoku prišiel o svoju ženu a jeho syn bol uväznený. Momentálne patrí k lídrom ľudí, ktorí prežili inváziu a zbierajú informácie o mimozemšťanoch, aby jedného dňa ľudstvo mohlo vykonať svoju pomstu a poraziť nepriateľov. V tom mu pomáhajú aj jeho ďalší dvaja synovia, detská doktorka Anne Glass (Moon Bloodgood) alebo hlavný líder hnutia 2nd Mass, Weaver (Will Patton).
Seriál je produkovaný americkou televíznou stanicou TNT, výkonným producentom je Steven Spielberg. Pilotný diel napísal Robert Rodat (nominácia na Oscara za scenár k filmu Zachráňte vojaka Ryana).

Skyline

Skyline (2010)

Dvaja kamaráti sa po prehýrenej noci v Los Angeles zobúdzajú do iného sveta, ako boli zvyknutí. Nad mestom sa objavujú nezvyčajné modré svetlá, ktoré unášajú ľudí. Sú to mimozemšťania, ktorí prišli zničiť celé ľudstvo. Začína sa boj o prežitie...

Sex and the Matrix

Sex and the Matrix (2000) (TV film)

Ústredné kvarteto populárneho seriálu Sex v meste a komik Jimmy Fallon sa stretli pri nakrúcaní paródie na kultový Matrix.
Krátky skeč vznikol pri príležitosti udeľovania filmových cien hudobnej televízie MTV v roku 2000.

Robot Chicken: Star Wars

Robot Chicken: Star Wars (2007) (TV film)

Špeciálny diel populárneho seriálu Robot Chicken, v ktorom sú parodované rôzne scény z kultovej série Star Wars.

Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených

Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených (2001) (TV film)

Tento polhodinový dokument nám približuje zákulisie tvorby najväčšieho a najdrahšieho televízneho seriálu z produkcie HBO, Band of Brothers. Koľko výbušnín sa použilo pri bojových scénach? Ako sa natáčal zoskok v D-Day? Koľko rôznych kostýmov sa ušilo? Ako sa pracovalo s Tomom Hanksom ako režisérom? Čo sa použilo ako sneh v scénach z Bastogne? To všetko zodpovie The Making of 'Band of Brothers'.

Reklama