Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Komédia

Obsahy (61)

Muž v domácnosti

Muž v domácnosti (2021) (seriál)

"Nesmrteľný drak" je meno, ktoré vyvoláva strach v celom kriminálnom podsvetí. Kto by však povedal, že jeho vlastník sa vzdal kriminálnej činnosti a snaží sa žiť mierumilovný život ako manžel v domácnosti? Toto krátke 5-dielne anime špecifické svojou statickou animáciou a epizódnym príbehom sleduje život bývalého hrôzostrašného člena gangu, ktorý sa snaží žiť úplne obyčajný nekonfliktný život. Privyrába si rôznymi domácimi prácami a nič mu nerobí väčšiu radosť, než byť užitočný. Kvôli svojej minulosti však často dochádza k nedorozumeniam, a tak sledujeme jeho každodenný život plný komických udalostí a príhod.

Kowaku no Toki

Kowaku no Toki (2011) (seriál)

Založené na rovnomennej erotickej hre od Tinker Bell. Mibú Kjósuke je detektív, ktorý sa stratil hlboko v horách. Tam sa mu snívajú nočné mory o dievčaťu, ktoré sa podieľa na obscénnom rituáli mučenia a týrania. Raz sa mu náhodou podarí objaviť dom, kde sa stretne práve s dievčinou, o ktorej sa mu zdajú nepríjemné sny. Ešte stále otrasený sa rozhodne, že pomôže dievčine aj jej rodine a tak s ňou v dome ostane, aby ju mohol chrániť. Tým sa však ocitá v nebezpečí a hrozí mu, že aj on sa stane obeťou chorých sadistov.

Mankicu happening

Mankicu happening (2015)

Keičiho pracovný život nie je zrovna najstabilnejší. Často strieda jedno zamestnanie za druhým, len aby vzápätí na to dostal výpoveď. Trápi ho totiž jeden nepríjemný problém - zakaždým sa totiž v novom pracovisku zapletie do (ne)príjemných náhodných situácií s mladými ženami, ktoré nakoniec vyvrcholia sexom na verejných miestach. Keď mu jeho dlhoročný kamarát ponúkne prácu v manga kaviarni, Keiči ju neochotne prijíma s nádejou, že tentokrát sa už žiadna z týchto nestane. Keď však náhodou narazí na sexy kamarátku z detstva a zažije s ňou zaujímavú príhodu na verejných toaletách, uvedomí si, že vysneného pracovného života sa pravdepodobne ešte stále nedočká. A aby toho nebolo málo, potom tu je ešte jeho sympatická kolegyňa, ktorá má s beznádejným Keičim nepekné plány a populárna speváčka, ktorá chce prísť o panenstvo.

Inferno Cop

Inferno Cop (2012) (seriál)

V celom svete panuje nenávisť a chaos. Nebezpečie a násilie koluje na každom kroku a je len jeden človek, ktorý tomu môže zabrániť. Policajt z pekiel vezme spravodlivosť do svojich rúk a pokúsi sa vyčistiť svet od všetkého zla, avšak nie všetko ide podľa plánu a postupne padá do väčších problémov.

Pingu ve městě

Pingu ve městě (2017) (seriál)

Známe postavičky z populárneho animovaného seriálu pre deti Pingu (2017) sa presunú z malej dediny do veľkomesta, kde sa stretávajú s rôznymi novými zamestnaniami a povolaniami. Kvôli svojej zvedavosti a ohromnej zaujatosti sa hlavná postava často dostáva do zábavných situácií, vďaka ktorým naberá nové vedomosti a zároveň tak viac rozvíja svoj charakter.

Mušikago no Cagaster

Mušikago no Cagaster (2020) (seriál)

Príbeh sleduje mladé dievča, ktoré sa spolu s otcom snaží uniknúť z nebezpečnej oblasti, no cestou sú napadnutí obrím hmyzom. Na poslednú chvíľu sa neznámemu mladíkovi podarí dievča zachrániť, ale otec nanešťastie zomrie. Krátko pred smrťou stihol mladíkovi ukázať fotografiu jeho ženy a poprosiť ho, nech ju nájde a ochráni ich dcéru. Pre dvojicu ľudí tak začína honba za dobrodružstvom, ktorá nebude viesť len k zblíženiu a priateľstvu, ale budú aj musieť čeliť rôznym hrozbám a nebezpečenstvám.

Ojasumi sex

Ojasumi sex (2018)

Príbeh sa točí okolo chlapca, ktorý sa po smrti svojho otca začal starať o svoju mladšiu sestru. Pochopiteľne k nej cíti súrodeneckú lásku, čo platí do doby, keď sa sestra bratovi prizná, že niečo cíti k svojmu spolužiakovi. Brat začína žiarliť, a tak začne sestru každý deň počas spánku znásilňovať s nádejou, že o jeho úchylkách nič nevie.

Nepřítel

Nepřítel (2013)

Adam Bell (Jake Gyllenhaal) je učiteľ dejepisu, ktorý nemá veľa voľného času. Cez deň pracuje so študentmi a po práci sám doma. Nemá čas na filmy ani knihy, no po kamarátovom odporúčaní si pustí kazetu s filmom. Po chvíli sledovania si všimne, že herec vo filme je mu na vlas podobný. Adamovi to nedá, a tak sa snaží dvojníka vypátrať. To však môže mať pre neho fatálne následky.

Hotarubi no mori e

Hotarubi no mori e (2011)

Keď mala Hotaru 10 rokov, stratila sa v lese, v ktorom podľa legiend žijú démoni. Hotaru na takéto veci neverí až dovtedy, kým jedného z nich nestretne a nevytvorí si s ním silné puto. Od tej doby les navštevuje každé letné prázdniny, pretože sa na neho veľmi teší. Má to však jeden háčik – keď sa démona človek dotkne, navždy zmizne z povrchu zemského. To vytvára problémy, pretože Hotaru má stále väčšiu a väčšiu chuť dotknúť sa ho.

Date a Live

Date a Live (2013) (seriál)

Pred 30 rokmi priestorový otras vymazal stred Eurázie a vzal život desiatkam miliónov ľudí. Hlavným hrdinom príbehu je stredoškolák Shido, ktorý žije pokojne do chvíle, kým sa otrasy nezačnú objavovať aj v jeho meste. Keď zistí, že sa jeho malá sestra nachádza v blízkosti otrasu, okamžite jej vyráža na pomoc. Počas cesty zisťuje, že otrasy sa neobjavujú len tak náhodou a taktiež aj to, že v jeho rukách neleží len jeho vlastný život, ale možno aj osud celého sveta.

Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru.

Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (2013) (seriál)

Hikigaya Hachiman je samotár, ktorý sa nepozerá na život príliš optimisticky. Myslí si, že mladosť je tá najzbytočnejšia časť celého ľudského života. Jeho pesimizmus sa prejavuje aj v škole v podobe nevôle a neochoty. Za trest je nútený navštevovať jeden školský klub, v ktorom je aj nádherná Yukinoshita Yukino. Keď ju bližšie spozná, zisťuje, že toho majú veľa spoločného a jeho pohľad na život sa postupne začína meniť.

Ledová smrt III

Ledová smrt III (2010)

Skupinka mladých turistov vyráža spoznávať krásu nórskych hor. Narazia na opustený hotel, ktorý chcú preskúmať a prespať v ňom. Po chvíli však menia názor a volia radšej stanovanie v prírode. Na to je už ale neskoro a po tom, ako dvaja z nich bez stopy zmiznú, zisťujú, že vôjsť do hotela nebol ten najlepší nápad.

Jazda do pekiel

Jazda do pekiel (2001)

Práve začínajú letné prázdniny a Lewis (Paul Walker) si ich chce naplno užiť spolu s dievčaťom svojich snov, no plány nečakane prekazí jeho brat Fuller (Steve Zahn), ktorého práve prepustili z väzenia. Dvojica bratov má v pláne zaspomínať si na staré časy vtipov a žartov, a tak sa pomocou vysielačiek skontaktujú s neďalekým vodičom kamióna. To ale ešte netušia, že si robili srandu z nebezpečného psychopata, ktorý to nenechá len tak.

Deadly Eyes

Deadly Eyes (1982)

Obyvatelia Toronta majú pokojný život dovtedy, kým ich nezačnú terorizovať nebezpečné hlodavce. Ich počet neustále narastá, preto sa Paul (Sam Groom) s niekoľkými ďalšími ľuďmi rozhodne zistiť, odkiaľ potkany pochádzajú a prečo tak brutálne útočia na ľudí. Na to je už ale zrejme neskoro...

Hjóka

Hjóka (2012) (seriál)

Oreki Hotaro je tichý chlapec, ktorý má rád tajomstvá a záhady. Keď mu staršia sestra odporučí pridať sa do literárneho klubu, rozhodne sa nastúpiť aj keď tým nie je veľmi nadšený. V klube sa zoznamuje s Chitandou Eru a dvojicou známych priateľov z nižšej strednej školy. Pre štvoricu sa tak začínajú nové kamarátstva, bláznovstvá, záhady a zážitky, na ktoré sa nedá len tak zabudnúť.

Stůl č. 21

Stůl č. 21 (2013)

Mladému manželskému páru sa naskytne šanca vyhrať vecnú cenu prostredníctvom súťaže s názvom Stôl č. 21, v ktorej stačí len pravdivo odpovedať na niekoľko otázok. Z počiatku hra vyzerá nevinne, avšak to ešte dvojica netuší, aká cena ich čaká po dokončení súťaže. Budú to peniaze? Šperky? Život?

Kanon

Kanon (2006) (seriál)

Yuuichi Aizawa sa po 7 rokoch vracia na miesto, ktoré opustil a kde v detstve strávil väčšinu svojho času. Hneď po príchode stretáva niekoľko ľudí, no nemôže si spomenúť. Nespomína si na ľudí, na svojich kamarátov a ani na svoje lásky. Má však pocit, že sa v jeho detstve stalo niečo zlé, že jeho život nie sú len šťastné a radostné momenty. Podarí sa mu vrátiť spomienky a odhaliť, čo ho vo vnútri neustále zožiera?

DearS

DearS (2004) (seriál)

Na Zemi pristála loď plná mimozemšťanov, ktorých ľudia pomenovali DearS. Sú mladí, krásni, veľmi inteligentní a každý by ich chcel vidieť zblízka. Takeya, hlavný hrdina seriálu, sa o nich vôbec nezaujíma. Všetko sa zmení vtedy, keď jednu DearS stretne na ulici.

Rakudai kiši no Cavalry

Rakudai kiši no Cavalry (2015) (seriál)

Príbeh sa odohráva vo svete bojovníkov a mágie. Hlavnou postavou je Ikki, ktorý navštevuje magickú školu, no je považovaný za najhoršieho študenta vôbec. Jedného dňa ale školu začne navštevovať Stella Vermillion, ktorá je zhodou okolností jeho spolubývajúca. Dvojica nevychádza dobre, čo nakoniec vyústi do súboja, ktorý rozhodne o tom, kto bude naveky otrokom toho druhého.

School days

School days (2007) (seriál)

Makoto každý deň cestuje vlakom do školy. Tým istým vlakom cestuje aj krásna Kotonaha, do ktorej je Makoto tajne zamilovaný. Zverí sa s tým svojej kamarátke Sekai, ktorá im pomôže zoznámiť sa. Všetko ide bez problémov až do chvíle, kedy Sekai pobozká Makota. Vzniká tak zaujímavý milenecký trojuholník a Makoto sa musí rozhodnúť, ktorú z týchto dvoch dievčat si vyberie. Avšak Kotonaha a Sekai nie sú jediné dievčatá, ktoré k nemu vyznávajú lásku.

Reklama