Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Rozprávka

Recenzie (43)

plagát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Konecne neco trochu jineho a zabavneho. Ocenuji obrovskou praci, ktera za tim musi byt. Bavil jsem se. Dostaly me fory na Netflix a vubec americkou produkci plus super vizualni zpracovani. Nevim jestli si hodnotici vsimli, ale opravdu kvalitni, nebo snad prelomove filmy se uz davno netoci, takze dnes hodnotime uz jen druhou a horsi ligu. Nelze srovnat s nicim ceskym, protoze je to original. Vadily mi jen zbytecne vulgarismy - ty uz nudi a srazi film. Boss v bazenu byl krok vedle. Jinak si to dam znovu -)

plagát

Zbožňovaný (2021) 

Rozhodne jsem to nevidel naposledy. Nizke hodnoceni pricitam tomu, ze zde hodnoti prevazne generace pod 30 let, ktera ma vetsinove naprosto jiny vkus. Takze doporucuji -)

plagát

Duna (2021) 

Ve filmu se za tak dlouhou dobu vlastne skoro nic nestane. Je to ten typ filmu, kdy na sebe vsichni vyznamne koukaji a vedou proslovy. Skoro jsem si myslel, ze je to od Nolena.

plagát

Karel (2020) 

Bohuzel musim rict, ze to slo urcite lepe a alespon na 2 dily. Na osobnost KG je toto malo….. Ale jinak je to prijemne na koukani.

plagát

Wind River (2017) odpad!

Tak tohle bylo hodně zlý. Tolik nelogičností a nesmyslů jsem v jednom filmu dlouho neviděl. Zdejší hodnocení nechápu....