Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický

Recenzie (74)

plagát

SK∞ (2021) (seriál) 

Absolutne uzasna podivana s roller coasterom emocii, krasnou animaciou a otravnym endingom lol tie palmicky mi budu vzdy liezt na nervy ale aj tak si ich vzdy pozriem.

plagát

Gohoeui byeoli bitnaneun bame (2016) (seriál) 

Mala som silný second lead syndrome, dokonca dvojnásobný ahhh úsmev Shin Jae Ha...proste príťažlivý bad boy, ktorý priťahuje. Lee Ji Hoona mi bolo ľúto, ako ex-priateľ hlavnej hrdinky to nemal ľahké. Kim Young Kwan ako hlavný hrdina nijak moc nezaujal a nepáčila sa mi jeho ofina :D Inak cute oddychová mini-séria.

plagát

Geunyeoui sasaenghwal (2019) (seriál) 

Malo to nábeh na slušnú tohtoročnú komédiu, ale neviem, možno som len ja nebola naladená na drámu, ktorá neskôr nastala a podľa mňa nebola potrebná. Dievčatá, ktoré sú taktiež fangirls idolov si prídu na svoje, ale nie tak celkom. Seriál sa snažil udržať si tú zdravú hladinu, aby bol pozerateľný aj pre inú vekovú generáciu, než len pre mladé fanynky. Chýbala mi tam istá iskra v oblasti romantiky, inak príjemná oddychovka, ktorá sa dá pozerať z gauča popri tom, ako robíte niečo iné.

plagát

Seisei suru hodo, aišiteru (2016) (seriál) 

Neviem-neviem ako mám tento seriálik ohodnotiť. Zo začiatku sa mi veľmi pozdával, atmosféra bola voľná, charatkery sa ešte len vykresľovali...vyzeralo to byť na pokojnú doramu bez nejakých intríg a pod. Postupom času však prišla na scénu otrasná povaha jednej z postáv až sa mi žaludok dvíhal. Celkovy dojem nie je zlý a ten, kto má rád ustavičné napätie vo vzťahoch a milostné trojuholníky si seriál určite užije, no ja som mala chuť na niečo iné.

plagát

Sora o kakeru jodaka (2018) (seriál) 

Pozerané na Netflixe. Nemohla som sa od toho odtrhnúť. 6x35 epizód; zaujímavý dej, perfektné herecké výkony.

plagát

Zahrada meteorů (2018) (seriál) 

Klasike od Kórejčanov (Boys over flowers) sa to nevyrovná. Malo to svoje svetlé chíľky, ale dejovo podľa mňa až príliš prehnané, privádzalo ma to do silného cringu viackrát za epizódu. Obsadenie vizuálne nie je zlé, veľmi príjemne sa na hercov pozerá, estetika zaručená či už v oblečení (nech si Číňania hovoria čo chcú, mne sa páči jednoduchosť) alebo v hudbe, ktorá bola veľmi dobrá. Mňa osobne bavili príbehy vedľajších postáv viac než hlavného páru. Za mňa 2*, ale pokiaľ máte radi drámy ako "Strong Woman Do Bong Soon", bude sa vám páčiť aj táto.

plagát

Jachelbalgwang opiseu (2017) (seriál) 

Čakala som romantiku v smere šéf-zamestnanec, no dostala som oveľa viac. Prehrýzť sa prvými epizódami bolo ťažké. Táto kdrama je iná ako ostatne. Romantiky je tu minimum, z čoho som bola najprv trochu sklamaná, ale keď som objavila skutočnú hodnotu ukrytú hlbšie, bolo mi to jedno. Odporúčam pozerať skôr ako oddychovku po práci :)

plagát

Wataši ga motete dó sunda (2016) (seriál) 

Ten koniec ma dostal. Viem sa vcítiť do kože hlavnej hrdinky, avšak koniec ma aj tak prekvapil. Vlastne anime skoro vždy prekvapí.

plagát

Woori yeopjibe EXOga sanda (2015) (seriál) 

Chlapci si zahrali pekne. Vtipne pripravený seriál, pri ktorom sa fanúšici a ani ostatné publikum nudiť nebudú. Naviac obohatený o príjemnú hudbu v hlavnom podaní člemon skupiny Baekhyunom. Miestami sa možno seriál ťahá, ale je to príjemná oddychovka a na zápletku sa dobre pozerá. Aj ako fanúšik dávam slabšie 4*.