Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický

Biografie (4)

Haruma Miura (herec)

03.02.2017

Haruma Miura, nielen herec, ale aj spevák, sa narodil v japonskom Ibaraki. Debutoval ako jeden z členov j-popovej skupiny Brash Brats. Popularitu si neskôr získal v TV seriáli Gokusen 3 a filmom Koizora. Kvôli narastajúcej popularite bol obsadený do hlavnej úlohy seriálu Bloody Monday, založenom na mange. V roku 2009 zmaturoval… (viac)

Joong-ki Song (herec)

26.07.2016

Song Joong-ki je herec, pochádzajúci z Južnej Kórei, najznámejší z televíznych seriálov ako Sungkyunkwan Scandal či Deep Rooted Tree.Počas strednej školy sa venoval rýchlokorčuľovaniu, reprezentoval svoje mesto a vyhral niekoľko ocenení. Neskôr, kvôli zraneniu, musel šport ukončiť a začal svoju pozornosť upriamovať na učenie.… (viac)

Candice Patton (herečka)

06.07.2015

Candice Patton sa narodila v Jacksone, v Mississippi, avšak vyrastala v meste Plano v Texase. Navštevovala Southern Methodist University v Dallase.Už na škole sa túžila stať herečkou. Po skončení vysokej školy sa presťahovala do Los Angeles. Bola obsadená do mnohých televíznych seriálov, vrátane telenovely The Bold and the… (viac)

Tom Payne (herec)

13.05.2015

Thomas "Tom" Payne je anglický herec, ktorý sa narodil 21. decembra 1982 v Chelmsforde. Vyrastal v Bathe, kde aj navštevoval školu a bol členom školského dramatického krúžku. Na televíznej obrazovke sa po prvýkrát objavil v roku 2006 v anglickom seriáli Waterloo Road. Do roku 2013 hral väčšinou v televíznych adaptáciách alebo… (viac)

Reklama