Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický

Obsahy (9)

Pooreun badaui junsul

Pooreun badaui junsul (2016) (seriál)

August, 1598, novozvolený správca zeme, Dam Ryung (Min-ho Lee) zostáva cez noc v hostici, ktorý vedie Mr. Yang (Dong-il Seong). Ten mu ukáže chytenú morskú pannu menom Sim Chung (Ji-hyeon Jeon). Neskôr tej noci Dam Ryung vypustí Sim Chung do mora. Ešte predtým než morská panna odpláva, vystrie ruku k Dam Ryungovi, ktorý ju nakrátko podrží. V súčasnosti je Joon-Jae (Min-ho Lee) bezstarostný podvodník s pravými schopnosťami podfukára. Kvôli podvodu, kedy ukradol veľké množstvo peňazí, cestuje za hranice do prímorského rezortu. Medzitým more vyplaví na breh blízko tejto oblasti Sim Chung, ktorá uvidí Joon-Jaeho.

Tajja : shinui son

Tajja : shinui son (2014)

U Ham Dae Gila (Seung-hyeon Choi) sa vrodený talent pre hazardné hry začal prejavovať už v čase, keď bol dieťa. Teraz ako mladý muž opúšťa svoj domov a svoju prvú lásku Minu (Se-kyeong Sin). Prichádza do hráčskeho brlohu v Seoule, ktorý má pod palcom Chief Seo (Jeong-se Oh). Stáva sa hviezdou a na Minu zabúda vďaka krásnej Ms. Woo (Honey Lee), ktorej nemôže odolať. Tá bola Chief Seom vybratá ako finančný terč a Dae Gil má za úlohu zariadiť, aby v hazarde minula čo najviac.  V snahe ochrániť Ms. Woo jej Dae Gil radí, aby sa do klubu nevracala. Následne je Dae Gil predaný Seom bezcitnému šéfovi gangu Jang Dong-shikovi (Do Won Kwak). Ten dá Dae Gila zbiť a vyoperuje mu obličku. Neskôr Dae Gil zisťuje, že Jang Minu kvôli dlhom predal ako prostitútku. Keď sa snaží získať peniaze na jej vyslobodenie, stretáva Go Gwang-ryeola (Hae-jin Yoo), starého rodinného priateľa, ktorý ho naučí, ako využiť nadanie na hranie hazardu. Po udalostiach, ktoré nasledujú, sa Dae Gil rozhodne vymyslieť komplikovaný plán na zosadenie Janga a pomstu všetkým, ktorí ublížili jemu a jeho blízkym.

For Love or Money

For Love or Money (2014)

Xu Chengxu (Rain) je zámožný dedič veľkej korporácie, ktorý sa vydáva za chudobného maliara, aby sa mohol plne venovať svojej láske pre umenie. Pritom občas preteká s autami.
Ešte predtým sa živil ako taxikár a pri jednej zo svojich zákaziek takmer zrazil mladé dievča, Xing Lu. Po čase sa opäť stretávajú a Xing L (Yifei Liu) sa prekvapivo stáva jeho múzou. Ideálny začiatok rodiaceho sa vzťahu však narušia udalosti, ktoré nikto nečakal.

Za mých mladých let

Za mých mladých let (2015)

Truly Lin (Vivian Sung) má obyčajný život. Ako tínedžerka ale snívala, že jej budúcnosť bude trochu iná. Truly spomína na udalosti zo strednej školy, kde bola viac-menej šedou myškou. Jej všedné dni sa však zmenia, keď sa neočakávane spriatelí s najväčším gaunerom na škole, TaiYuom (Darren Wang). Ich hlavnou podstatou je prekaziť začínajúci románik medzi ich rivalmi. Nič ale neskončí tak, ako spočiatku plánovali.

Tumbledown

Tumbledown (2015)

Spisovateľka Hannah (Rebecca Hall) sa pokúša preniesť cez smrť svojho manžela, ľudového speváka, keď stretáva Andrewa (Jason Sudeikis), drzého spisovateľa z New Yorku, ktorý má na túto nešťastnú udalosť odlišný pohľad. Táto netypická dvojica musí spolupracovať, dať dohromady príbeh slávneho speváka, Hanninho manžela, a napísať ďalšiu kapitolu svojho života.

Who am I - žádný systém není bezpečný

Who am I - žádný systém není bezpečný (2014)

Mladý nemecký počítačový mág Benjamin (Tom Schilling) je tak trochu outsider. Vo virtuálnom svete sa zoznámi s charizmatickým Maxom (Elyas M'Barek) a jeho priateľmi Stephanom (Wotan Wilke Möhring) a paranoidným Paulom Makesom (Antoine Monot Jr.). Tí Benjamina pozvú, aby sa pripojil k  hackerskej skupine, ktorá sa chce zviditeľniť na svetovej scéne. Pôvodne malo ísť o neškodnú zábavu, ktorá im všetkým vylepší profily. Chvíľu to vyzerá, že všetko je v poriadku, dokonca sa Benjaminovi darí zoznamovať sa s atraktívnou Marie (Hannah Herzsprung). Potom sa však čosi pokazí, skupina sa dostane do hľadáčiku polície, na čele s detektívkou Hanne Lindberg (Trine Dyrholm). Z Benjamina sa z noci na deň stane jeden z najhľadanejších hackerov na svete...

40 dní v poušti

40 dní v poušti (2015)

Film predstavuje vymyslenú kapitolu z Ježišovho (Ewan McGregor) života, a to štyridsať dní pôstu na púšti, kde sa Ježiš modlí. Na svojej ceste z púšte sa Ježiš stretáva s Diablom, s ktorým bojuje o osud rodiny v kríze. Tento súboj predstavuje dramatickú skúšku Ježišových schopností.

Do You Believe?

Do You Believe? (2015)

Príbeh o tucte rozmanitých jednotlivcov pohybujúcich sa v rôznych smeroch a túžiacich po niečom viac. Ich cesty sa nečakane prelínajú a oni objavujú moc v Kristovi, najmä v jeho kríži, a to aj keď v neho neveria. Keď miestny pastor, ktorého viera slabne, zistí, ako presvedčivo túto vieru obhajuje pouličný kazateľ, pripomenie mu to, že viera musí vždy vyústiť v konanie, ktoré ovplyvní okolitý svet.
Film od tvorcov God's Not Dead (2014) si kladie priamu, no neľahkú otázku: veríte v Boha?

Ďaleko od hlučného davu

Ďaleko od hlučného davu (2015)

Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) je nezávislá a svojvoľná žena vo viktoriánskom Anglicku, ktorá priťahuje troch odlišných nápadníkov (Matthias Schoenaerts, Tom Sturridge, Michael Sheen). Ďaleko od hlučného davu ponúka nadčasový príbeh o Betashebinej voľbe a vášni preskúmať prirodzené vzťahy a lásku. Je to príbeh o ľudskej schopnosti prekonať útrapy prostredníctvom odolnosti a vytrvalosti.

Reklama