Reklama

Reklama

For Love or Money

  • Čína Lu shui hong yan (viac)

Obsahy(1)

Xu Chengxu (Rain) je zámožný dedič veľkej korporácie, ktorý sa vydáva za chudobného maliara, aby sa mohol plne venovať svojej láske pre umenie. Pritom občas preteká s autami.
Ešte predtým sa živil ako taxikár a pri jednej zo svojich zákaziek takmer zrazil mladé dievča, Xing Lu. Po čase sa opäť stretávajú a Xing L (Yifei Liu) sa prekvapivo stáva jeho múzou. Ideálny začiatok rodiaceho sa vzťahu však narušia udalosti, ktoré nikto nečakal. (Martyska)

(viac)

Recenzie (3)

alisa.upir 

všetky recenzie používateľa

Chcete romantiku? V čínským podání dost krutá záležitost. Dost mě překvapuje, že se v jejich filmech objevu krutost bez obalu. Teda jako asi standardně by mě to u filmy z Číny nepřekvapilo, ale moje očekávání u romantického filmu jsou trochu jinde. Vůbec to nemá co do činění s jihokorejskýma filmama, které jsem si dost oblíbila. No jo, ne každá asijská kultura si je podobná. ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé. Liu Yifei se pokusila ztvárnit, co jsem od ní ještě neviděl a byla přesvědčivá na 68%. Evidentně je krásnější žena, než perfektní herečka. Jako celek však For Love or Money není zlé. Není předvídatelné a má solidní porci realizmu, jen občas trochu kostrbatě podanou. Slabší 4*. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=h7SIFFCZpRc ■ P.S. Aby člověk zastavil a nedejbože se otáčel autem do protisměru na místě ve Vídni, kde se část děje odehrává, je samozřejmě blbost, ale beru, že to Číňané (a nejen Číňané) nevědí. ()

Reklama

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku trochu nudné, nevedela som sa naladiť na správnu vlnu a nechápala o čo tu vôbec ide. Koniec ma dostal a nemôžem inak, než silných 4*. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Film je nakrútený podľa novely „Beauty's Dew“ od Zhanga Xiaohana. (Martyska)

Reklama

Reklama