Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický

Obľúbené filmy (9)

Jana Eyrová

Jana Eyrová (2011)

Musela som si to pozrieť druhýkrát aby som bola schopná napísať. Najprv som si pozrela film a potom si povedala že si prečítam knihu lebo veľa ľudí mi vravelo že je to strašne dobré. Kniha ma úplne pohltila a vlastne sa ani nedá opísať aké to bolo výborné. Potom som si pozrela film. Mala som na to úplne iný pohľad a chápala to čo som prvý raz nepochopila. Film je výborne spracovaný ale kniha je kniha. Rozhodne pred tým doporučujem čítať knihu. Je to fakt strašne dobré. A keď vravím že strašne tak strašne. Nie strašne ale proste strašne strašne strašne dobré. Milujem ten film!

Láska cez internet

Láska cez internet (1998)

Poznáte ten pocit keď si píšete s niekým bez toho aby ste ho poznali a napriek tomu cítite ako keby ste ho poznali celý život? Pohodový sentimentálny film pri ktorom som sa zasmiala a nevedela dočkať kedy už bude koniec a tí dvaja sa konečne stretnú. Nenapadá ma viac slov ako by som ho opísala ale bolo to výborné. Z filmu išiel pokoj ktorý sa potom prenesie aj na vás. No na záver ma napadla ešte jedna poznámka: Keby sa to stane aj v skutočnom živote...

Odviate vetrom

Odviate vetrom (1939)

Mitchellová napísala veľdielo. Film sa mi na knihu zdá prikrátky, ale budiš. Nedá sa predsa natočiť veľkofilm, ktorý má cez 4 hodiny. Film opisuje zväčša časť Scarlettinho života ale snaží sa pridať aj dôležité úseky z Občianskej vojny. Veľmi si na tomto filme cením réžiu, lebo od roku 1939 som to vážne nečakala. Casting je výborný. Lepšie snáď ani dopadnúť nemohol a nielen preto sa film stal mojim obľúbeným. V poslednom prípade je to pre spracovanie a v menej poslednom pre to, ako dokázal film precítiť s knihou.

Avengers: Pomstitelia

Avengers: Pomstitelia (2012)

Tento film ma ohúril najmä dejom, ktorý je pekne zostavený od očakávaných zážitkov až po neočakávané závery. Žiadne zbytočné scény, všetko do seba zapadá a divák pochopí hlavnú myšlienku filmu hneď na prvýkrát. Okrem toho nabité herecké obsadenie a výborný a vtipný scenár.

Ovládací panel
196. naj používateľ Slovensko
28 bodov