Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Posledné recenzie (3 197)

plagát

The Walking Dead: The Ones Who Live - What We (2024) (epizóda) 

Talking Dead s Whoopi Goldberg. Nie že by kvalitná epizóda musela byť nabitá akciou, ale okrem jednej scény to bolo len čisto o zbytočných kecoch a manželskej kríze, ktorá neprekvapivo skončila asi 5 minútovou nechutnou šukačkou, ktorá nikoho nezaujíma. A z tých Lincolnových nadržaných zvukov pri bozkávaní mi je už naozaj zle. Nik iný v tejto časti nehral a čakať že niekto z dvoch hlavných hrdinov nečakane umrie v 4.časti je asi naivné, takže to nie je ani napínavé.

plagát

Živí mrtví: Počátek konce - Série 8 (2023) (séria) 

Spoilers everywhere: Siedma séria skončila návratom mojej najobľúbenejšej postavy, ale prvá epizóda 8.série bola katastrofa. Maddie zavretá 7 rokov v jednej miestnosti? Osem rokov som bol ticho a nič zlé nehovoril na scenáristov, ale tu už sa musím ozvať, pretože mi znechutili  aj moje 2 najobľúbenejšie postavy. Tá druhá je Troy, ktorého vytiahli zo samotného pekla, všetci vo svete sa tešili, pretože to bola najzaujímavejšia postava celého seriálu a je pravda, že to aj v 8.sérií slušne ťahal (Daniel Sharman je frajer) a nakoniec sme zistili že ho tam vrátili len kvôli sledovanosti a nie pre fanúšikov, ktorí si želali jeho návrat, pretože ho odfajčili rovnakým spôsobom ako v 3.sérií. Z padúcha sa stal hrdina a bum. Neviem z akého dôvodu ho vrátili späť, keď ho opäť po 4.častiach zabili. Všetci si mysleli že kvôli Spin-offu, kde by sa objavil po boku nejakého Negana alebo inej postavy WD, ale oni nie. Všetko len kvôli zvýšeniu sledovanosti. Ani to však nepomohlo, pretože tu z nejakého dôvodu bolo potrebné dať jednu epizódu len o Dwightovi a Sherry, aby si zaspomínali vo Svätyni na časy keď Dwightovi preťahoval ženu Negan. Žiadne iné prepojenie na WD, žiadna postava z WD, nič. Sklamanie neskutočné a to som bol nahipovaný že v posledných častiach budú moje 2 naj postavy nie z FtWD ale z celého WD universa. Aj keď to išlo po 3.sérií strmhlav dole, seriál bude chýbať. Nie je to sranda, keď to človek pozeral od 2015. Vďaka Kim a Daniel za herecké nadvýkony, tá dynamika medzi Maddie a Troyom ako u nikoho iného v žiadnom filme či seriáli.

plagát

Manželská krize (2003) (seriál) 

Ak ste už skúsení diváci romantických snímkov ako ja, budete musieť asi uznať, že tento "film" je nedocenený a i keď pôsobí nízkorozpočtovo, u mňa prekonal doposiaľ všetky romantické filmy typu Zápisník jednej lásky s Goslingom. Na druhej strane sa priznávam, že som dosť ovplyvnený "láskou" ku Kim Dickens, ktorá tu hrala postavu Danni. V žiadnom inom filme som necítil taký sexuálny náboj ako tu, v žiadnom inom filme som sa tak netešil, keď sa znova na scéne objavila Kim ako hlavná ženská postava. Tým dvom to proste prajete. Z romantiky by si mali scenáristi brať príklad z tejto snímky, scény len tak na tráve, !!v bazéne!! či na parkovisku pred supermarketom sú dokonalé. Hlas Kim v telefóne pri nesmelom vyznaní citov je rozkošný, rovnako tak moja obľúbená scéna v reštaurácií. Myslím že tam sa už zo strany Kim ani nedá hovoriť o hraní, mal som pocit že je do herca sediaceho oproti naozaj zamilovaná, pretože neviem ako sa dá zahrať červenanie sa. Úsmev po "I just wanna be with you" je nezabudnuteľný. Sexuálna scéna je už len čerešnička na už tak skvelej snímke.

Posledné hodnotenia (3 435)

The Walking Dead: The Ones Who Live - Become (2024) (epizóda) (E05)

24.03.2024

The Walking Dead: The Ones Who Live - What We (2024) (epizóda) (E04)

17.03.2024

The Walking Dead: The Ones Who Live - Bye (2024) (epizóda) (E03)

11.03.2024

The Walking Dead: The Ones Who Live - Gone (2024) (epizóda) (E02)

03.03.2024

Asteroid City (2023)

odpad! 27.02.2024

The Walking Dead: The Ones Who Live - Years (2024) (epizóda) (E01)

25.02.2024

Leo (2023)

23.02.2024

Gran Turismo (2023)

29.01.2024

Dungeons & Dragons: Česť zlodejov (2023)

01.01.2024

Reklama

Posledný denníček (1 071)

Rags #2

78

Rags #2