Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (15)

plagát

Smrtiaci let (2020) (TV film) odpad!

Od filmu s príbehom o psychopatickej MILFke človek nikdy veľa nečaká... Navyše ako fanúšik letectva som si pri scénach s lietadlami myslel že pozerám paródiu a nie drámu.

plagát

Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992) 

Zosmiešnenie typického dedinského sedláka a vydláka mi pripomína vlastnú dedinu v ktorej žijem, a mám to niekedy aj na živo... Bolekove (Bohoušove :D) hlášky z tohto filmu sa mi určite vryjú do pamäti navždy, tak isto ako aj postavy z filmu viď Arnošt a jeho slávny frňák. Takže odo mňa nič iné ako 5* :)

plagát

Bink v meste (1994) odpad!

Nóóóóó... Tak toto je taký sprostý rodinný film až sa mi chce plakať. Jedno malé batoľa si len tak chodí po veľkomeste, pardon opravujem ono nechodí ono sa plazí po veľkomeste, ale nikto si ho ani nevšimne. Aby to bolo napínavé tak ho naháňajú po meste tí najväčší psychopatickí dementi debilní v celom meste. Na koniec všetko dobre dopadne, obrovská akcia, stovky policajtov, policajné autá, vrtuľníky, čakal som aj tanky no bohužiaľ tie neprišli, ale keby bolo nejakého drobného naviac tak sa ich dočkám. A mne nezostáva nič iné ako napísať tento komentár o totálnom odpade.

plagát

Pes, ktorý zachránil vianočné prázdniny (2010) (TV film) 

Nemal som čo robiť, nudil som sa a tak som si to pozrel. Skoro to isté ako prvá časť. Myslel som si ž to bude sprostosť, ale celkom dobré na nič nerobenie. Aj som sa na tom celkom zasmial takže 3 *

plagát

Ali G Indahouse (2002) 

Tak, Sacha, čo si to zas vyviedol ? Sacha môže hrať podľa môjho názoru len v tých najbláznivejších komédiach. Narodil sa pre takéto filmy. Vtipné miestami až úchylné, no smial som sa počas celého filmu. Je to komédia ako sa patrý. Smial som sa viac než u Borata alebo Bruna. Pripadalo mi to ako keď sa hrajú deti na vojakov len s tým rozdielom že nejaký exoti sa hrajú na amerických gangstrov v londýne a ešte k tomu si myslia že sú černosi. Totálne bláznivá komédia a preto má odomňa ***** 5 hviezdičiek

plagát

Partička (2009) (relácia) 

Hmmmm... Dangl a režisér ? Mne sa to vôbec nezdá vtipné, skôr mi to príde ako trápne. Vlastne oni tam robia zo seba šašov podľa môjho názoru. Nemôžem ale povedať že som občas neusmial.

plagát

Simpsonovci (1989) (seriál) 

Seriál ktorý je medzi nami už dosť dlho a ešte dlho bude... V tomto seriály sú geniálne nápady ktoré pobavia či už mládež alebo aj staršie generácie. Ja, ja neviem čo ešte dodať... proste úžasny animovaný seriál.

plagát

Profesionáli (2008) (seriál) 

Nie je to najlepší ale ani najhorší seriál. Niečo je zábavne a niečo zasa nie, no na posedenie pri nič nerobení pobaví

plagát

Kľúč (2005) 

Horory osobne moc nemusím ale toto ma držalo v napatí celý čas. Mohlo to mať trochu lepší koniec ale aj tak je to dobrý film. Pozeral som to v českom dabingu. Takže to nebol kľúč ale klíč, a môj brat sa na koniec filmu opýtal: Čo to je ten klíš ?

plagát

James Bond: Quantum of Solace (2008) 

Ako sa hovorí "Mickey Mouse" Totáln nereálny film. Na tento film by som šiel do kina len v tom prípade ak by mi zaplatili film aj s občerstvením. Je to taká segalovina. Muž vs. svet, a ako inak vyhrá muž. Osobne takéto filmy neznášam. Všetko horí, vybuchuje a pália po ňom ako blázni, no jemu sa nič nestane. Lietadlo predieruje 100 guliek no jemu sa ako obyčajne nič nestane. Bond je vlastne ako superman. Takýto film si môže človek pozrieť keď nejde nič lepšie nejde v telke. Jediné čo je na tom filme dobré su ženy. Tento film mal rozpočet skoro 250 miliónov. Neviem, ale asi niečo išlo do "vačka"