Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (14)

Obchodník z Číny

Obchodník z Číny (2017)

Yan Jian (Dong-xue Li) má za úlohu vydať sa do severnej Afriky, aby pomohol svojej spoločnosti vyhrať istú súťaž. Víťaz získava dohľad nad komunikáciou medzi severom a juhom. Konkurenčná spoločnosť sa taktiež zúčastňuje tejto súťaže, no jej zámer je o čosi iný. Ak zvíťazia, otvorí sa im cesta k nadvláde minerálnych zdrojov čierneho kontinentu. Najali si preto len tých najlepších: žoldniera Laudera (Steven Seagal) a bývalého generála Kabbaha (Mike Tyson). Yanovi sa však podarilo sprisahanie odhaliť, lenže zároveň sa stal jediným, kto ho môže zastaviť.

Malá tanečnice

Malá tanečnice (2000)

Shari, prekrásne cigánske dievča, sníva o tom, že sa jedného dňa stane primabalerínou. Zaľúbi sa do Kevina, ktorý ju povzbudzuje, aby kráčala za svojim snom. Keď ju jedného dňa Kevin z ničoho nič opustí, zo smútku dostane nápad a kúpi si zázračný pár topánok, v ktorých tancuje ako nikdy predtým. Čoskoro však zistí, že topánky jej nedovolia s tancom skončiť ! Len s pomocou troch kamarátok, myšiek, BUDA, PEST a GYPSY, je schopná zmariť kúzlo. Kevin sa vráti so sľubom, že ju bude už navždy milovať, či už bude tancovať alebo nie.

Legenda o Atlantíde

Legenda o Atlantíde (2004)

Starý dobrosrdečný kráľ Atlantis mal zlého radcu, ktorý sa chcel stať pánom celého kráľovstva. K tomu aby dosiahol svoj cieľ, si najskôr musel zabezpečiť základné životné podmienky: oheň, vodu, zem a vietor. Jeho plán mu však prekazila kráľova dcéra. Tú totiž jej matka obdarovala zázračnou silou a tým zároveň zachránila aj ostatných ľudí.

Pamätnica MS 2002 vo futbale

Pamätnica MS 2002 vo futbale (2002) (seriál)

Dokument STV mapuje v poradí 17. Majstrovstvá sveta vo futbale. Autori sa rozhodli rozdeliť ho do šiestich častí, pričom prvá mapuje prehliadku štadiónov, skupinu A + B, druhá C + D, tretia E + F, štvrtá G + H, piata osemfinále a šiesta štvrťfinále, semifinále, zápas o tretie miesto a finále. Svetový futbalový šampionát v roku 2002 mal niekoľko premiér – prvý raz sa hralo v Ázii, prvý raz usporiadali turnaj dve krajiny a uskutočnil sa na rekordnom počte (20) štadiónov. Majstrami sveta sa na tomto turnaji stali už 5x Brazílčania, turnaj bol plný prekvapení, obhajcovia Francúzi nepostúpili ani zo skupiny, rovnaký osud čakal Argentínu, Portugalsko. Hostiteľské krajiny Južná Kórea a Japonsko sa prebojovali nielen zo skupiny, ale prvý menovaný si zahral o bronzovú medailu, keď za sebou nechal ako silných Talianov, tak Španielov.

The Green Goddess

The Green Goddess (1930)

Traja Briti, Major Crespin, jeho manželka Lucille a ich priateľ doktor Traherne kvôli poruche lietadla núdzovo pristanú v kráľovstve Rukh. Tamojší cynický panovník Raja uväzní návštevníkov proti ich vôli, pretože sa domnieva, že s nimi môže uskutočniť výmenný obchod za svojich troch nevlastných bratov. Tí sú držaní v susednej Indii, s ktorou sa cez Rajovu vysielačku pokúsia Traherne a Crespin nenápadne spojiť.

Min and Bill

Min and Bill (1930)

Min vlastní hotel na nábreží, kde žije Bill, kapitán rybárskej lode. V hoteli pracuje aj Nancy, ktorú Min pred niekoľkými rokmi priviedol ako opustené dievča. Keď Nancy vyrastie, polícia sa začne domnievať, že by mala byť presunutá do iného prostredia. Min sa tak musí rozhodnúť medzi putom, ktoré si za ten čas k Nancy vytvoril, a prostredím nábrežia, ktoré nemusí byť to najlepšie miesto pre život mladého dievčaťa.

The Big House

The Big House (1930)

Ľahkovážny zbohatlík Kent Marlowe smeruje kvôli šoférovaniu pod vplyvom alkoholu do väzenia. Medzi miestnou komunitou sa Kent pre svoju hlúposť a slabomyseľnosť neuchytí. Spozná sa však s väzenskými veteránmi Johnom Morganom a jeho dobrým priateľom Butchom Schmidtom, ktorého meno medzi mrežami vzbudzuje rešpekt. Nepotrvá dlho, kým v celách vypuknú nepokoje, aké sa rozhodnú vyššie orgány riešiť za pomoci tvrdej sily a ťažkých zbraní.

Panika v Santa Fé

Panika v Santa Fé (1938)

Carsonovi sa podarí nájsť zlatý poklad. Keď sa o ňom dozvie chamtivý mestský šéf Byron, Carsona zabije a zlato ukradne. Aby zahladil stopy, obviní a zatkne mladíka Stonyho (John Wayne). Kým Tucson a Lullaby hľadajú potrebných dvoch svedkov pre dokázanie Stonyho neviny, Byron burcuje mešťanov, aby ho zlynčovali. Sfanatizovaný ľud prahne po spravodlivosti, čo ohrozí nielen Stonyho, ale aj jeho priateľku Nancy, ktorá ho navštívi vo väzení presne v čase, keď v ňom vypukne požiar.

Romance

Romance (1930)

Bezhlavo zaľúbený mladík Harry požiada krásnu herečku o ruku. Jej rodina nie je touto správou príliš nadšená, a preto biskup Armstrong skúsi toto rozhodnutie Harrymu vyhovoriť. Ako príklad použije vlastnú príhodu, kde sa ako 28-ročný farár zaľúbil do opernej speváčky Rity. Po šiestich týždňoch od zoznámenia na party v Corneliuse padne naivne zmýšľajúci Armstrong k nohám newyorskej devy. Bujará minulosť a "krátkodobé vzťahy" sa však so šťastným manželstvom nemali nikdy v láske, a tak Harryho čaká doposiaľ najťažšie rozhodnutie.

Scotland Yard

Scotland Yard (1930)

Zlodej Dakin Barrolles ukradne bohatému bankárovi medailón s vlastným portrétom. V snahe utiecť pred políciou vstúpi do armády, ktorá je následne vyslaná na front. V boji utrpí vážne zranenie, kvôli ktorému musí podstúpiť plastickú operáciu tváre. Chirurg, ktorý pri zákroku nájde medailón, pretvorí Barrollesovu tvár po vzore obrázku. Po skončení vojny sa za účelom vykradnutia banky Barrolles rozhodne predstierať novú identitu a okrem pripravovanej lúpeže tiež zviesť bankárovu ženu.

Madam Satan

Madam Satan (1930)

Angela a Bob Brooksovci tvoria párik zbohatlíkov. Potom, čo Angela zistí, že jej manžel patrí k záletníkom, vymyslí plán, ako získať späť jeho náklonnosť. Čoby „diabolská madam" sa zúčastní maškarného plesu na luxusnej vzducholodi, kde v zvodných šatách a skrytá za maskou skúsi zviesť svojho muža a uštedriť mu tým poriadnu lekciu.

Schramm

Schramm (1993)

Lothar Schramm je na prvý pohľad normálne vyzerajúci tridsiatnik, ktorý si privyrába ako taxikár. Rovnako ako mnohí ďalší, aj on zápasí s osamelosťou, plachosťou a komplexmi zo žien, aké pre uspokojenie svojich potrieb lieči neštandardne, a to fotografovaním nahých ženských tiel. Okrem tejto sexuálnej úchylky sa súčasťou jeho života stávajú tiež drogy a sériové vraždy bezmocných obetí, ktorými sú prevažne cudzinci.

New Moon

New Moon (1930)

Petroff, mladý poručík lode New Moon, zažíva počas plavby cez Kaspické more krátky románik s princeznou Tanyou. Príchodom do prístavu Krasnov sa rozčarovaný Petroff dozvedá, že Tanyu viac zaujíma starý guvernér Grusiloff. Netrvá dlho, kým si Grusiloff vymyslí príbeh o stratenom náramku a s nekalými úmyslami posiela poručíka na smrteľnú misiu do Fort Darvaz. Tam sa čoskoro môže začať boj proti veľkej presile.

The Medicine Man

The Medicine Man (1930)

Mamie a Buddy, deti cholerického obchodníka, radostne očakávajú príchod medicínskej prehliadky Dr. Harveyho do ich mesta. V jeden večer sa pokúsia potajomky sledovať show, čo ich otec zistí a vážne deti za tento priestupok potrestá. Keď neskôr otec núti Mamie, aby sa vydala proti jej vôli, nahnevaná dcéra neváha vyhľadať Dr. Harveyho a požiadať ho o pomoc.

Reklama