Reklama

Reklama

Obchodník z Číny

  • Česko Čínský obchodník (viac)
Trailer 1

Mladý čínsky počítačový expert Yan Jian (Li Dong-Xue) sa vydá na cestu do severnej Afriky, aby pomohol spoločnosti, pre ktorú pracuje, vyhrať medzinárodný tender na telekomunikačné služby, ktoré pokryjú celú Afriku a spoja severnú a južnú pologuľu. Víťaz získava právo riadiť všetky komunikačné systémy medzi severom a juhom. Francúzsky špión Michael pracuje pre konkurenčnú spoločnosť, ktorá musí súťaž vyhrať za každú cenu. Jej cieľom je totiž zneužiť kontrolu komunikácie a vďaka špionáži získať prístup obrovským minerálnym zdrojom Afriky. Michael si preto najal tých najlepších pomocníkov - žoldniera Laudera (Steven Seagal) a bývalého generála Kabbaha (Mike Tyson), aby zabránili Číne tender vyhrať. Mladému čínskemu inžinierovi Yanovi sa síce podarí sprisahanie odhaliť, lenže zároveň je aj jediným, kto ho môže zastaviť. Krajine hrozí vypuknutie občianskej vojny a mladého Číňana čaká súboj s elitnými zločincami súčasnosti. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (37)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Tyson docela jede. Před časem se porval s Donniem Yenem, nedávno s Van Dammem a teď dostal po čuni od Seagala v jedné z jeho nejmenších roli. Naproti tomu se z Tysona stává regulerní (i když mizerný) herec, protože zde hraje prakticky hlavní roli. Rozhodně se nejedná o Seagalovku a pokud ho považujete za hlavní lákadlo, budete zklamaní. Ve výsledku to ani není žádný akčňák a hlavně to není dobrý film. ()

stuntmanMIKE odpad!

všetky recenzie používateľa

Kurva v tom filme bolo vsetko... Stefan dostane na picu, Tyson skusajuci africky akcent, beduini na konoch s mobilmi, hackeri, tanky, rozbijanie stien rukami, zenska obriezka a kopec dalsieho, ale to som uz nevidel kedze som to vypol po hodine. Nedalo sa to dopozerat. Herecke vykony boli tak zalostne, ze to parodovalo same seba. No proste neskutocna blbost. ()

Reklama

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Tim Tysonem si nejsem v herecký kariéře jistej asi jako Koháka. Seagala už nebaví očividně ani hlavní role, takže ze sebe vypotí maximum hned ze začátku a pak už jenom občas do nějaký scény vykukuje. Timpádem hl. aktér neznámej číňan, co snad ani neni herec a je mi těžce šumafuk stejně jako děj a celej tenhle film i když jsou tam hezký místa a vizuál voní jak letní dovolená. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je riadny mix. Zvykne sa to nazývať gýč. Inač ten súboj v úvode je pre dospelého diváka, čo má už mnoho filmov napozeraných trošku trápny. Pre deti a dorast to stačí ako v 90tých rokoch na postkomunistické deti kadejaký "Karate Tiger", "Americká Ninja" a podobne. Tiež som bol z toho paf, a keď si to po rokoch pozriem opäť, tak sa čudujem ako som mohol tie filmy tak žrať. Steven Seagal už nevie do čoho by pichol a zrejme ten Tan Bing je jeho nejaký kamarát a chcel mu pomôcť v kariére. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Kult z toho nebude, na to si tí dvaja páni z plagátu potykali len veľmi krátko, ešte aj legendárny fight odbili už v úvodnej štvrťhodinke. Ale film obstojí aj bez nich. Minimálne nejde o žiadnu lacnotu, ani honenie sa v mene pomsty, čaká tu solídna výprava a neokukaná naháňačka o telekomunikačnú nadvládu. Tá sa síce tvári, že končí už od polovičky, no zakaždým, keď čakáte titulky, sa otrasie a pokračuje ďalej. Akcie nebolo málo, ba dokonca sa v nej často motajú tanky, obrnené transportéry a používajú zbrane aké by bežný smrteľník nezdvihol, i tak by som pristál ešte väčší masox. Zvlášť, keď film už zo seba nezlepí nálepku stretnutia dvoch legiend. Mimochodom viac priestoru pre tú z boxerského ringu. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (1)

  • Mike Tyson a Steven Seagal mají ve filmu souboj, který Seagal neabsolvoval celý. Očividné to je při zpomaleném přehrání a vysvětlení je velmi prosté, protože Kevin Lee na filmu pracoval jako Seagalův kaskadérský double. (Rominator)

Reklama

Reklama