Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Krimi
  • Dráma
  • Akčný
  • Rozprávka

Recenzie (83)

plagát

Slnko, seno, jahody (1983) 

Celú trilógiu dokážem pozerať dookola už dlhé desaťročia. Pohľad na rezignovaného, životom a manželkou bitého Škopka s fľašou piva v ruke sa mi asi nikdy nezunuje. Rovnako ako láskyplné tituly ("dobytku jeden"), ktorými ho non-stop častuje jeho nežná polovička. Moral of the story: pred cestou do mesta vždy očistíme auto od exkrementov, nech nie sme za sedláka :-)

plagát

Osudová príťažlivosť (1987) 

Glenn Close ako psychopatka funguje. Glenn Close ako fatálne príťažlivá žena nefunguje. K žánrom Drama/ Thriller súkromne pridávam ešte Mystery ako symbol nepochopiteľnosti toho, čo na nej ten Douglas videl, že bol ochotný riskovať, čo (a koho) mal. Prehnaný a predvídateľný koniec u mňa zaraďuje film k priemeru. Lyne aj Douglas sa mi už predstavili aj v lepšej forme.

plagát

Hviezdna brána (1997) (seriál) 

Moja láska má z tohto seriálu nefalšovanú radosť a mne sa pri ňom dobre spí :-D

plagát

Moje bláznivé dvojča (2011) 

Jedna hviezdička patrí len a len papagájovi - za scénu, v ktorej si zobákom otvára miniatúru Jack Daniels. Ja som po skončení filmu mala chuť otvoriť si jeho regulérnu verziu.

plagát

Slovensko chutí (2015) (relácia) 

Silvia je beťárka, vidno, že jej chutí jedlo aj život a že sa priam narodila pre prácu, ktorú robí. Jej knižky receptov, ktoré zozbierala po všetkých regiónoch Slovenska, patria v mojej kuchyni medzi tie používanejšie :-) Nadchla ma aj myšlienka premeny tradičných jedál starých materí na moderné pokrmy, ktoré sa vizuálne ani chuťovo nestratia ani v "lepších" reštauráciách. Oceňujem aj zaangažovanie klasických gazdiniek "z ľudu", hrdých na svoje kuchárske umenie aj nárečie.

plagát

Vianoce Adama Boronču (1988) (TV film) 

Pozitívne prekvapenie televíznych Vianoc 2014 - tento film sa doteraz predo mnou ukrýval, ale neľutujem, že som ho pre seba objavila. Výborný Pántik.

plagát

Milujem Slovensko (2013) (relácia) 

Program sa mi páči. Je len dobré, že na obrazovke vidieť aj takýto formát, a to si myslím napriek faktu, že nič vo mne nedokáže vzbudiť väčšiu empatickú hanbu než Nikodýmova hra na imaginárnu gitaru, alebo jeho nezabudnuteľné tanečky. Slovami neopísateľné, treba vidieť :-)

plagát

Partička (2009) (relácia) 

Jedna hviezdička pre Danglovho dealera, ktorého tovar má podľa všetkého veľmi priaznivý pomer kvalita-cena...

plagát

Twilight Saga: Zatmenie (2010) 

Hey Bella... fakt radšej chceš toho studeného impotenta? OK, tak pošli to horkokrvné zviera sem, ja už budem vedieť, čo s ním :-)))