Reklama

Reklama

Mapa dokonalých maličkostí

  • USA The Map of Tiny Perfect Things
Trailer 2

Dva adolescenti uvíznou v časové smyčce. On se z ní chce dostat ven, ona chce zůstat. Šanci mají, pouze když společně najdou malé, přehlédnutelné okamžiky a odhalí jejich význam v monotonii života. (Prime Video)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (50)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Tohle je takový ten feel good film o hledání lásky uprostřed časové smičky. Představitelé jsou v rámci svých rolí sympatičtí a ano, je to fajn, odpočinková podívaná. Možná až moc, protože mi přišlo, že se to příšerně táhlo. Ale obecně mi to přišlo OK, takový ten příběh ze života - dospívání, nenadchne, neurazí. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy s časovou smyčkou, a tuhle teenagerskou variaci jsem si užil, ačkoli vlastně z mantinelů podobných filmů nijak zásadně nevybočuje. Drží to nad vodou především velmi sympatická ústřední dvojice. Větší zápletka je nahrazená "jen" hledáním perfektních malých okažiků v normálním životě a hloubáním o životních tísních a radostech. Rozuzlení moc pěkně vymyšlené. V rámci subžánru nemám důvod si stěžovat. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Takze tema dna,ktory sa stale dookola opakuje,nie je nic nove,ale aj napriek tomu sa mi tento film zdal iny od ostatnych s touto tematikou,malo to hlavu i patu,bolo to inteligentne aj s troskou romantiky ci dojatia,pacil sa mi aj sympaticky vyber hercov,hlavne Kathryn Newton mam v laske,takze urcite to bude pre niektorych divakov nuda,ale mna take nieco vie oslovit a nuti ma to sa zamyslat nad roznymi vecami,jednoducho clovek si pri tom vela uvedomi...:-) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Obľúbený motív časovej slučky je zas a znovu tu. Minulý rok sme tu mali Palm Springs, ktorý sa niesol v podobnom duchu, no už tam bolo kopu nevyužitého potenciálu. V prípade The Map of Tiny Perfect Things to však bolo ešte citeľnejšie. Začiatok bol svižný a nádejný, no potom sa to celý celučký dej motalo stále v tej istej bubline, až to miestami pôsobilo dosť nudne a nezaujímavo. Jediné, čo človeka držalo v napätí, bolo Margaretine tajomstvo, z ktorého sa napokon vykľula aj finálna pointa. Tá so sebou nabrala aj iné posolstvá filmu, a keď už to jadro bolo také priemerné, aspoň ten záver stál za to. Ale aj tak, na viac ako 2* to bohužiaľ nevidím. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

V první scéně jsem toho "super-nad-věcí" předvídavého všeználka užuž začal nesnášet, než se ukázalo, že již dávno uvízl v časové smyčce jednoho opakujícího se dne. Ahá! ;) Načež zjišťuje, že v ní není sám. S půvabnou Margaret pak po městě optimisticky hledají "dokonalé okamžiky", aby samozřejmě našli zalíbení jeden v druhé (naopak to mělo háček). 7/10, takovéhle svěží, přirozené teen romanťárny se netočí každý den. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama