Reklama

Reklama

Počas svojej nedobrovoľnej účasti na svadbe stretne Nyles Sarah, hlavnú družičku a čiernu ovcu rodiny. Po tom, čo ju zachráni od tragického príhovoru, začne ju priťahovať svojím „mámvpažizmom“. Ich spontánny sex je prerušený neočakávanou udalosťou, vďaka ktorej Sarah začne chápať, že na ničom v podstate nezáleží a pustia sa do sabotovania svadobnej zábavy. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (324)

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Ústřední trio znám moc dobře a mám rád (Samberg - Brooklyn 99, Milioti - How I Met Your Mother, Simmons - Portal 2), takže i kdyby to byla hrůza, tak tam jsou sympatické tváře. Hrůza se nekoná. Nad rámec klasického dovádění s časovými smyčkami se koná sympatická love story, která je dostatečně odlišná od té, kterou měli např. Murray a MacDowell. Párování ve smyčkách pro změnu připomíná Russian Doll, kde to ovšem bylo žánrově lehce jinde. Neobjevujeme Ameriku (pouze Palm Springs), ovšem jako potomek Groundhog's Day je to důstojné. Kdo od toho čeká cokoliv většího nebo jiného, bude zklamán. A stále tu inovativní věci k probádání jsou, jak ukázala tuzemská Princezna zakletá v čase , kde se časové smyčky mísí s pohádkovou tématikou. Sečteno a podtrženo vyjádřeno místním hodnocením slabší 4 hvězdy. Jakožto režijní debut je to však solidní práce hodná uznání. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

„Palm Springs” ("Palmové Pramene"), je slnečné mestečko kdesi v Kalifornii, so samými tropickými stromami, utešeným, letným počasím, či aj k tomu s bezstarostnými ľuďmi, extra naviac. A k tým by som kľudne mohol priradiť i takého sympatického, miestneho povaľača Nylesa. Má to však jeden podstatný háčik ? Totiž v neďalekej púšti sa nachádza zázračná a záhadná jaskyňa, do ktorej, ak vkročíte v danom, časovom okamihu, nastane, t. j. spustí sa tzv. « časová slučka » , čiže zrovna aktuálny 9. november sa vám bude opakovať asi donekonečna a ešte oveľa ďalej, nepomôžu ani tucty vašich samovrážd, lebo sa zakaždým prebudíte do toho istého rána, v ktorom ste trebárs vstali tou pravou nohou. Nielenže zatiahol do tejto šľamastiky najmä sám seba, ale aj ďalších dvoch občanov, najprv pomstychtivého, bradatého chlapíka Roya, a potom i družičku s peknými, veľkými očami Sarah Wilder. Očividne mu neprekáža, že sa mu opakuje rovnaký deň, pretože si môže robiť, čo sa mu zachce. Jednak má „atentátnika” neustále v pätách, alebo blížiaca sa svadba Taly Anne Wilder a Abrahama Eugenea Trenta "Abea" Schlieffena, nám automaticky predhodí dva, kľúčové charaktery, ktorí budú zdieľať spoločné chvíle plné nezáväzných zážitkov, opakujúcich sa dookola, no zakaždým pridávajú i čosi nové. Ako dlho sa dá vôbec takýmto spôsobom života, žiť ? Predsa jedného z nich, to musí, skôr, či neskôr, prestať úplne baviť, však ? Pokúsia sa ešte zvrátiť svoje osudy... ? / Filmy s časovou slučkou ste isto museli už voľakedy dávno, či prednedávnom vidieť... ? Nebudem ich teraz zbytočne menovať, pretože všetky majú jednú vlastnosť spoločnú: „Ako sa postava/y vysporadúvajú s danou situáciou, väčšinou to býva naprosto humorne a komicky, lebo sa zaraďujú ku komediálnemu žánru” ? Ani tentoraz to nie je žiadna výnimka, lebo postavy si zvyčajne vypomáhajú ustavičným hrešením, no i napriek tomu, že si bohvieako nezakladám na jeho opakovaní, neprekážalo mi to, vo filmoch mi to absolútne nevadí, skrátka, vyžaduje si to scenár, i keď vždy hádam nemusí ? V reálnom, nefikčnom živote, mi to už dosť vadí, ak natrafím na hulváta ! Andy a Cristin sú neuveriteľne svieži, aj keď ešte neurobili dieru do toho sveta filmového, dá sa s nimi do budúcnosti počítať, veď J. K. Simmons, by teda vedel o tom vyprávať... ? Štáb mi bol totálne neznámy: Režiséra, scenáristu, kameramana a hudobného skladateľa síce nepoznám, ale to mi nezabránilo byť s ich prácou, takmer maximálne spokojný. Najlepšie si je užiť práve taký filmový počin, od ktorého to dopredu nikdy neočakávate, o to viac vás môže i veľmi príjemne prekvapiť a inšpirovať... !? Pohodička. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veselé a správne uletené, námetovo síce jasne podobné s Na Hromnice o den více / Groundhog Day, ale obsahovo niekde inde. Sympatické postavy a taká oddychová zábava pre tých bez väčších nárokov na hĺbku. J.K. Simmons ako top herec mohol dostať väčšiu minutáž, človek sa baví už len jeho výrazom. Veľmi silné tri hviezdy s dobrým pocitom na záver, možno po rozmyslení zvýšim na štyri. ()

vydumnica odpad!

všetky recenzie používateľa

Zatial som videla len 40minut z filmu, ale absolutne NIC mi to nedalo. Ak ho nahodou niekedy v zivote dopozeram, mozno svoje hodnotenie pozmenim, ale zatial fakt nemam za co dat ani tu jednu hviezdu. Mala som chut pozriet si nejaku oddychovu komediu, ale toto nebolo vobec vtipne!!! Hlupa a neoriginalna zapletka (s 50 First Dates sa to neda ani porovnat), nie prilis sympaticka dvojka, okrem toho je to dost vulgarne a sex na vselijaky sposob...a ano to som nevidela ani polovicu a aj tych 40 minut mi je teraz luto...Som sklamana. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (8)

  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)
  • Film překonal na Hulu rekord pro nejsledovanější snímek během prvního víkendu po vypuštění. (TaNya_)
  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama