Reklama

Reklama

Vikingové: Valhalla

(seriál)
  • USA Vikings: Valhalla
Trailer
USA, (2022–2024), 21 h 16 min (Minutáž: 43–60 min)

Tvorcovia:

Jeb Stuart

Kamera:

Peter Robertson

Hudba:

Trevor Morris

Hrajú:

Álfrún Laufeyjardóttir, Frida Gustavsson, Joakim Nätterqvist, Bosco Hogan, Mark Huberman, Kenneth M. Christensen, Yvonne Mai, Hafþór Júlíus Björnsson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Gróňané (2022) (S01E01) 

Pred uvedením seriálu sme sa s najväčším filmovým fanúšikom pod Tatrami bavili o tom či tam budú afroamerický Vikingovia a teplé radiátory. Úvodných 27 minút epizódy nenechalo nikoho na pochybách že sa tohto príbehu zhostil liberálny hnoj. Okrem šírenia nenávisti medzi kresťanmi a pohanmi to nemalo čo ponúknuť a ako sa spomína v ďalších komentároch, chýba tomu výraznejšia sympatická postava. Ani medzi mladými sebavedomými klitorisáčkami sa nenájde žiadna. Takže klasika, vizuálne pekné a dejovo plytké, úplne zbytočný pokus o remake seriálu Vikingovia... ()

Močály (2022) (S01E03) 

Pomer nenávisti v pokračovaní Vikingov zostal v pomere 95-5 v prospech liberálnych pohanov, z ktorých mladá sebavedomá žena svojim klitorisom bez problémov zabije 2/3 armády Kentu, ďalší liberálny kladný hrdina potom ako bezbranný mních spomenie Ježiša Krista zapichne kopiju do jeho hrude, kresťanská žena je tak tupá že pri vstupe do Londýna pred Towerom nerozpozná cudzincov a vojak dvihne most (vojak, kresťan, úplne nečakane tupec) tak aby Vikingovia s prehľadom videli jeho konštrukciu. Ach tá russká hrozba a ich všadeprítomný špióni. Milosrdný Viking doráža zranených kresťanov ako na bežiacom páse ale keď chce doraziť Vikinga kresťan tak - úplne nečakane  mu spoza chrbta podreže hrdlo hrdinný liberálny pohan. Tí istý hrdinný liberálny pohania zapichnú aj dve neozbrojené ženy v Kente, aby Netflix vyzeral ako-tak objektívne. No a presne takto objektívne fungujú aj liberálne médiá v súčasnosti. Žiadna zmena v porovnaní s Vikingami, Netflixácky liberálne plus s obrovským množstvom statočných klitorisáčiek, kým predtým valcovala všetkých iba Lagertha vďaka Netflixu sa dozvedáme že tých statočných klitorisáčiek bolo oveľa viac a že za všetky spáchané verstvá a vojny sú zodpovedné ženy na bojiskách či vo frontových líniách. Na čo je toto dobre netuší nik, ale rovnosť pohlaví, LGBT trans komander a trtkanie stromov a králikov musí byť. Natočené pekne, to Netflixu ide, ale história dostáva ako vždy na frak. ()

Most (2022) (S01E04) 

Everybody surfin, surfin JúEzéJ :-D....keď priplával kapitán Cook v roku 1770 na Havajské ostrovy objavil tu prvých surferov...iba 600 rokov predtým ich predbehli pohania Vikingovia ktorí opäť celému liberálnemu svetu ukázali akí boli kresťania, hlavnie s lukmi na veži tupí... omfg. ()

Zázrak (2022) (S01E05) 

Poskromnejší popis na čsfd niektorým užívateľom neozrejmí fakt že množstvo mladých sebavedomých klitorisáčiek v tomto seriály je dôsledkom režisérky Hannah Quinn, ktorá ak by mohlo by najradšej na svojom LGBT twitterovom profile vyzvala ľudí k tomu aby upálili jedincov mužského pohlavia ihneď po narodení. Klasická nenávisť ku kresťanom, kresťan Edmund idiot, kresťan z Mercie idiot, pohania po piči vodcovia a stratégovia a pochopiteľne iba kresťanka s klitorisom je múdrou osobou. Táto feministická liberálna mužatka bez mozgu by mohla pochopiť že ak si z niekoho a niečoho človek uťahuje mohol by ovládať tak primitívne fakty ako napríklad že až okolo roku 1910 tuším Pius neviektorý znížil vek príjmania eucharistie zo 14 rokov na 7. Tie deti normanskej klitorisáčky mali sotva 7 dohromady. Silou mocou snaha zosmiešňovať cirkev aby jej liberálny Jakub Gatez blecho trapéz dal almužnu tak robí z nej samotnej ešte väčšiu pitchu akou vyzerá keď historické fakty z deja príbehu nedodržiava ani vzdialene. ()

Věže víry (2023) (S02E02) 

Fajt v Ruskom Novgorode a čuduj sa svete, Namíbia afro kanec v aréne drtí všetko čo mu príde pod ruku...keby to bola realita čo i len na 0,00001% asi by sme dnes nečelili tej strašnej ruskej hrozbe...či??? Párty debilijo maratón toto bude dozaista. ()

Kousky bohů (2023) (S02E03) 

Ak sa vo Vašom okolí premnožia medvede alebo diviake, pošlite do lesa dve mladé sebavedomé ženy v bikinách a zvery nemajú šancu...to bežne v minulosti 12 ročné dievčatá chodili na lov a chlapci si dávali storky na Insta so psími uškami...co ci to mece, môže byť niekto až taký dement...okrem toho zlí muži obchodujú so ženami otrokyňami a žena svorne podporí milenku svojho muža. Kiež by to tak bolo v realite a človek by nemusel počúvať ohováranie jednej kolegyne na adresu tej druhej v trvaní 3 hodiny presne 3 sekundy potom, ako tá opustí miestnosť... ()

Zúčtování (2023) (S02E08) 

Kto by to bol býval povedal že mladá sebavedomážena svojim 35 metrovým klitorisom rozdrbu bieleho kresťanského muža ktorý má tak o 50 kilogramov viac a keď sa jej bojí mladý biely teenager bez sebavedomia bude akože super cool a ušetrí ho 🤣🤣 Dobre úboha sračka. ()

Súvisiace novinky

Spin-off Vikingů nabírá obsazení

Spin-off Vikingů nabírá obsazení

28.01.2021

Chystaný seriál Vikings: Valhalla od Netflixu nabírá obsazení. Spin-off původních Vikingů, kteří završili svoji cestu v šesté řadě, bude využívat stejných irských kulis a z pozice producenta na něj… (viac)

Reklama

Reklama