Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Freydis s doprovodem se během své poutě stanou terčem surového útoku. Harald s Leifem hledají u Londýna cestu přes bažiny a Edmund se stane králem. (Netflix)

Recenzie (6)

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda se mi docela líbila.Hlavně ty souboje,kde vikingové bojují s křestany.Dávám 3 hvězdy.Prostředí je také moc pěkné a herci jsou dobří.Dávám 60 procent.Souboj s králem je také dobrý a bažiny jsou docela nebezpečné...Vcelku povedený díl. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pomer nenávisti v pokračovaní Vikingov zostal v pomere 95-5 v prospech liberálnych pohanov, z ktorých mladá sebavedomá žena svojim klitorisom bez problémov zabije 2/3 armády Kentu, ďalší liberálny kladný hrdina potom ako bezbranný mních spomenie Ježiša Krista zapichne kopiju do jeho hrude, kresťanská žena je tak tupá že pri vstupe do Londýna pred Towerom nerozpozná cudzincov a vojak dvihne most (vojak, kresťan, úplne nečakane tupec) tak aby Vikingovia s prehľadom videli jeho konštrukciu. Ach tá russká hrozba a ich všadeprítomný špióni. Milosrdný Viking doráža zranených kresťanov ako na bežiacom páse ale keď chce doraziť Vikinga kresťan tak - úplne nečakane  mu spoza chrbta podreže hrdlo hrdinný liberálny pohan. Tí istý hrdinný liberálny pohania zapichnú aj dve neozbrojené ženy v Kente, aby Netflix vyzeral ako-tak objektívne. No a presne takto objektívne fungujú aj liberálne médiá v súčasnosti. Žiadna zmena v porovnaní s Vikingami, Netflixácky liberálne plus s obrovským množstvom statočných klitorisáčiek, kým predtým valcovala všetkých iba Lagertha vďaka Netflixu sa dozvedáme že tých statočných klitorisáčiek bolo oveľa viac a že za všetky spáchané verstvá a vojny sú zodpovedné ženy na bojiskách či vo frontových líniách. Na čo je toto dobre netuší nik, ale rovnosť pohlaví, LGBT trans komander a trtkanie stromov a králikov musí byť. Natočené pekne, to Netflixu ide, ale história dostáva ako vždy na frak. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak je to definitivní. Vikingové se ploužili do Anglie 13 let. Edmund Ironside se totiž stal králem až 14 let po “masakru” (a vládl sotva 6 měsíců), takže Vikingové mají své jisté (nesnáším když historie spoileruje ;)). Naštěstí se neustále něco děje (tedy v Anglii) a jediné co kazí dojem je linka s “pipkou na výletě”. Neskutečně iritující a navíc a… váže šli na průzkum v noci s pochodněma? ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama