Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Na začiatku bol celkom obyčajný pes, ktorý  ignoroval ľudí. A celkom obyčajný človek, ktorý nenávidel psov. Osud ich však dal dokopy a stali sa z nich priatelia – teda, v rámci možností... Komicky sa začne prelínať život ľudí s ríšou psov. Bodka so Šimonom najskôr pracujú na kriminálke. Keď ich vyhodia, založia si televíziu pre psov a neskôr detektívnu kanceláriu. Popritom riešia Bodkove avantúry, zradu jeho brata Dvojbodku a pomstu voči cirkusantovi, ktorý pracuje pre samotného Diabla a chce Bodku zničiť. Platí pritom, že psy majú bohatší a veselší život ako ľudia. Dokážu sa dorozumieť iba myšlienkami, ovplyvňujú svetovú politiku, problémy riešia na hromadných seansách, ale sa aj hádajú, podvádzajú a bojujú proti sebe /vojna krátkosrstých proti dlhosrstým/.  Hovoriaci figliar Bodka, guru všetkých psov vlkodav Starý Mój a prostoduchý buldoček Golem Vám predstavia dobrodružný svet, o ktorom ste doteraz ani netušili. Deti budú milovať psie kúsky, teenageri čierny humor a dospelí sa opäť vrátia do detstva. Celá rodina sa bude sa smiať aj báť zároveň! A BODKA! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

Jojka si pravdepodobne myslela, že diváci žerú psie granule alebo že kúpou psa divák stratí akúkoľvek súdnosť a sebaúctu. Netuším, kto je Marek Orel ale pri jeho scenári aj latinské telenovely pôsobia ako seriál Černobyl. Toto by som nedovolila pozerať ani môjmu teriérovi a to je iné tupelo, On našťastie najradšej pozerá prírodopisné dokumenty o mačkách, potkanoch a ježkoch. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Róbert Jakab jako policajt, který každý díl vyšetřuje nějaký krimi případ, k čemuž mu pomáhá mluvící psík Bodka, který zažívá jakási rozverná psí dobrodružství s dalšími mluvícími psi ... nemůžu tomu upřít pokus o originalitu ve stojatých seriálových domácích vodách, ale ten výsledek je snad jeden z nejhorších seriálů posledních let, což dokazuje nejen můj pocit, ale i fakt, že to po pár dílech přesunuli z hlavního vysílacího času. Nezábavné a očividně hodně levné - viz, že byt hlavního hrdiny je asi točen v ateliérovém bytě Alexandra Bárty v seriálu Nový život. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

V podstate to vyzerá ako rozprávka pre strašne málo inteligentné deti. Ospravedlňujem sa, ale nikoho nechcem uraziť. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dvaja chudáci psy sa rozprávajú a papuľky im ani nehnú, no dabujú ich akoby sa medzi nimi viedla takmer akademická dišputa. Toto je totálna rezignácia mainstreamu natočiť niečo aspoň trocha hodnotné. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (6)

  • Budova, v ktorej sa nachádza televízia, je v skutočnosti budova Slovenského národného archívu v Bratislave. (Nikapsik)
  • Kvôli odbúdajúcej sledovanosti seriálu Bodka sa televízia JOJ rozhodla, že od piatej epizódy už nebude vysielať seriál v hl. vysielacom čase o 20:35, ale až v neskorých večerných hodinách. Napr. piata epizóda sa vysielala až o 22:50. (Nih)

Reklama

Reklama