Reklama

Reklama

Základný inštinkt

  • Česko Základní instinkt (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspešná a mimoriadne krásna autorka kriminálnych románov Catherine Tramellová (Sharon Stone) dovádza svojimi početnými sexuálnymi dobrodružstvami mužov do šialenstva! Výnimkou nie je ani policajný detektív Nick Curran (Michael Douglas), poverený vyšetrovaním bizarnej vraždy známeho rockového speváka, ktorého jeho zatiaľ neznáma partnerka počas milovania priviazala k posteli a ubodala sekáčikom na ľad! Nuž a presne takým istým spôsobom zomreli i obete vrážd v knihách zvodnej Catherine! Už pri jej prvom výsluchu sa ukáže, že proti tejto prešibanej potvore je drsný a skúsený policajt Nick absolútne bez šance… (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

mecano

mecano (hodnotenie, recenzie)

Podle Verhoevena vsechny vrazdy spachala Catherine. I ty z minulosti na ruznych mistech. Beth je tam nastrcena na divaka, ale s zadnou vrazdou nema nic spolecneho. Nick to tusi, ale protoze je stejne caklej jako Catherine, tak ho to k ni stejne tahne...

Locksley

Locksley (hodnotenie, recenzie)

A co Roxy? První mord mohla klidně udělat ona, ale nikdo jí nepodezíral. 

Zikus

Zikus (hodnotenie, recenzie)

Spoiler: Takže vraždu Guse ve výtahu bych viděl spíš na Sharon. Krom toho Sharon byla dosti fascinována vrahy. Ještě k té první vraždě, u postele a na těle oběti byl kokain a Tripplehorn přece nešňupala, zatímco Sharon tomu holdovala. Je to prostě složitý.

Zikus

Zikus (hodnotenie, recenzie)

marek1972

Spoiler: U první vraždy a u druhé, tj. zabití policejního velitele v autě, bych asi i uvěřil tomu, že to mohla být Tripplehorn, ale u vraždy Guse ve výtahu mi nesedí dvě věci. Za prvé, Sharon to přesně popisovala ve své ještě nevydané knize, kterou Tripplehorn číst nemohla a za druhé, Gus říkal, že jede do hotelu za ženskou, co mu volala kvůli tomu, že zná Tripplehorne i Sharon. No a přece Gus Tripplehorn dobře znal, takže by ji poznal podle hlasu, zatímco Sharon slyšel a viděl naživo jen dvakrát, pokud se nepletu. Takže to spíš vypadalo na intriky Sharon. I když nechápu, jak mohla zařídit, aby si v tom hotelu Tripplehorn zaplatila pokoj. No a navíc, na konci měla Sharon připravenej pod postelí ten bodec a ten tam nebyl náhodou. No, ale o tom by šlo spekulovat donekonečna, bohužel. Nemám takovýhle otevřený konce v lásce, i když tenhle film je fakt extrovní.

marek1972

marek1972 (hodnotenie, recenzie)

Neviem ako to bolo v scenári, ale prvú scénu natáčali s nejakou noname modelkou. Lebo Jeanne to isto na začiatku nie je.. Skôr Sharon, ale tá to podľa filmu nespáchala. Keď sa mýlim, pokojne ma opravte.

na príspevok reagoval Zikus

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

no ja vám neviem. Odmažte si Douglasa a Stone a nahraďte ich hocikým iným, čo nemá známe meno a? Douglasa mám rád, tento film ale mne nič nehovorí. Pozrieť sa na nohy? Iste, ale tak aj tak je to málo. Thriller? Ale vyslovene postavený na sexuálnych hrách s Douglasom. Škandálne odhalenie mám za lepší film. Mimochodom, mám DVD s týmto filmom, takže kvalitu obrazu som mal, ale kvalita obsahu pokulhávala.

Serjoza

Serjoza (hodnotenie, recenzie)

Pochopili jste konec? Kdo teda nakonec vraždil? Lámu si nad tím hlavu v každý volný chvilce a už z toho začínám bejt rozmrzelej... :D

na príspevok reagoval 22apache22

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

tak jsem to viděl po dlouhý době v HD 720p a je to super film... Michael se Sharon tu hrajou na Oscara

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

polyneikus

polyneikus (hodnotenie, recenzie)

Tak po zhliadnuti tohoto filmu, som bol tak tyzden mimo, specialne pri prelozeni nohy pri vysluchu som skoro spadol zo stolicky... Brilatna hra Sharon Stone ... proste bomba

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

Dobrý herecký výkony,dobrá zápletka.....jo a taky zásadně film po 22. hodině :-))

smiler

smiler (hodnotenie, recenzie)

Málokdy se sejdou ve filmu tak nádherný dvě ženský, jako tady....................

Súvisiace novinky

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

08.08.2018

Režisér Paul Verhoeven (RoboCop, Hvězdná pěchota) se do paměti filmových fandů nadosmrti zapsal jako autor kultovních pecek Total Recall s Arnoldem Schwarzeneggerem či erotického thrilleru Základní… (viac)

Film Music Prague 2014

Film Music Prague 2014

20.07.2014

Americký skladatel Elliot Goldenthal, který je držitelem Oscara® za hudbu k filmu Frida, a britský skladatel Patrick Doyle, jež je autorem hudby k velkofilmům jako Thor, Harry Potter a Ohnivý pohár… (viac)

„Židovské Statečné srdce“ se nekoná

„Židovské Statečné srdce“ se nekoná

13.04.2012

Alespoň prozatím. Je ale pravděpodobné, že studio Warner Bros. nakonec projekt The Maccabees zruší úplně. Důvod? Antisemitismus a hulvátství Mela Gibsona. Alespoň to tvrdí scenárista Joe Eszterhas.… (viac)

Mel Gibson a židovské statečné srdce

Mel Gibson a židovské statečné srdce

10.09.2011

A taky nějaké židovské základní instinkty. Co to všechno znamená? Shrňme to jednoduše: Mel Gibson to jako filmař nevzdává a plánuje pro studio Warner Bros. produkovat a pravděpodobně i režírovat… (viac)

Reklama

Reklama