Reklama

Reklama

Základný inštinkt

  • Česko Základní instinkt (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspešná a mimoriadne krásna autorka kriminálnych románov Catherine Tramellová (Sharon Stone) dovádza svojimi početnými sexuálnymi dobrodružstvami mužov do šialenstva! Výnimkou nie je ani policajný detektív Nick Curran (Michael Douglas), poverený vyšetrovaním bizarnej vraždy známeho rockového speváka, ktorého jeho zatiaľ neznáma partnerka počas milovania priviazala k posteli a ubodala sekáčikom na ľad! Nuž a presne takým istým spôsobom zomreli i obete vrážd v knihách zvodnej Catherine! Už pri jej prvom výsluchu sa ukáže, že proti tejto prešibanej potvore je drsný a skúsený policajt Nick absolútne bez šance… (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

08.08.2018

Režisér Paul Verhoeven (RoboCop, Hvězdná pěchota) se do paměti filmových fandů nadosmrti zapsal jako autor kultovních pecek Total Recall s Arnoldem Schwarzeneggerem či erotického thrilleru Základní… (viac)

Film Music Prague 2014

Film Music Prague 2014

20.07.2014

Americký skladatel Elliot Goldenthal, který je držitelem Oscara® za hudbu k filmu Frida, a britský skladatel Patrick Doyle, jež je autorem hudby k velkofilmům jako Thor, Harry Potter a Ohnivý pohár… (viac)

„Židovské Statečné srdce“ se nekoná

„Židovské Statečné srdce“ se nekoná

13.04.2012

Alespoň prozatím. Je ale pravděpodobné, že studio Warner Bros. nakonec projekt The Maccabees zruší úplně. Důvod? Antisemitismus a hulvátství Mela Gibsona. Alespoň to tvrdí scenárista Joe Eszterhas.… (viac)

Mel Gibson a židovské statečné srdce

Mel Gibson a židovské statečné srdce

10.09.2011

A taky nějaké židovské základní instinkty. Co to všechno znamená? Shrňme to jednoduše: Mel Gibson to jako filmař nevzdává a plánuje pro studio Warner Bros. produkovat a pravděpodobně i režírovat… (viac)

Reklama

Reklama