Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná Lucy (Sandra Bullocková) pracuje na stanici metra – má byt, mačku, tajnú životnú lásku a nulovú šancu, že dotyčného niekedy osloví. Až jedného dňa muža jej snov Petra (Peter Gallagher) zrazia pri náhodnom incidente na koľajnice. Lucy nezaváha, zachráni mu život a v nemocničnom zmätku ju na základe náhodnej poznámky označia za jeho snúbenicu. „Snúbenec“ je stále v kóme a Lucy si zvyká na život v novej rodine, ktorá ju prijala ako budúcu nevestu. Sen v bdelom stave trvá len do dňa, kým sa Peter nepreberie z bezvedomia. Prebudenie sprevádzajú isté rozpaky, pretože si na „snúbenicu“ nevie spomenúť a situáciu výrazne komplikuje aj jeho brat Jack (Bill Pullman), ktorý v Lucy začína čoraz neodbytnejšie vidieť viac, ako len budúcu príbuznú. Jedno je isté – svadba bude, ale do poslednej chvíle nie je jasné, kto si koho vo finále odvedie k oltáru... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (184)

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Romantická vianočná komédia - no bŕŕŕŕŕ. V svete filmu poznám naozaj len málo desivejších slovných spojení. Všetko má však svoju výnimku (potvrdzujúcu pravidlo) a v spomínanom žánri je to u mňa práve táto snímka. Neuveriteľne sympatická (no hlúpe roly si vyberajúca) Sandra Bullock ako nenápadná Lucy prežíva Vianoce, o akých už ani nesnívala. A o jej srdce medzitým "bojujú" Peter Gallagher a Bill Pullman alias bratia jack a Peter, členovia roztomilo zvláštnej rodinky, ktorá už Lucy stihla prijať ako nevestu ... i keď jej údajný ženích leží v kóme a Lucy ho pozná len z videnia. Nie, nechcem sa tváriť, že vás zápletka okúzli. Nie, ani koniec vás zrejme neprekvapí. Ale áno, trvám na štyroch hviezdičkách. Za všetko to milé, rozkošné, vtipné. A takého je v tomto filme veruže hojne. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pre mna jedna z naj vianočných klasík, ktorú tým pádom vidím raz ročne. Relatívne originálny námet z doby, kedy sa ešte na poli romantických komédií dalo niečo vymyslieť. Niečo, čo by nezaváňalo iba čistým kalkulom. Bullockovej okrem Revesa sedí aj Pullman, ktorého poslala v inom filme do prdele Ryanová kvôli Hanksovi, krava. Keď sa herci k sebe hodia, hneď sa lepšie točí a aj na to pozerá. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vidieť Sandru Bullock v romantickej polohe to je pre mňa ako úder policajným roxorom do siedmeho rebra, hoci ste o masáž neprosili. Napriek tomu, v tomto filme mi nevadila žiadna jej poloha, hoci stále sa mi na ňu lepšie pozerá, ked je otočená chrbtom. Nemusím ju, no film mi nevadil. Nuž, ako by dramatik svetového rangu Václav Havel povedal: "To jsou ale pauadoxy..." ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Přesně si vzpomínám kdy jsem viděl tenhle film poprvé, ještě jako mladej jinoch bez budoucnosti, což se moc nezměnilo, v noci o víkendu. Tajně jsem šlohnul bráchovi video, založil kazetu a nechal se slepě sto minut doprovázet romantickou komedií, která mi možná měla napovědět, že jsem měl jít spát, než zatím co spal někdo jiný. Ale nelituju, tenkrát to ve mě zanechalo tak blahý pocit, že jsem si ho chtěl pustit ještě jednou, ale únava byla silnější. Každopádně jedna z mých prvních romantických komedií. 4* ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Ty jo, fakt se divím, že mě tohle tolik let míjelo. Měla jsem o tom povědomí, ale žádný zájem se podívat. A ještěže jsem to napravila. Opravdu milá romantika v jemném vánočním kabátku. Líbilo se mi to moc! /// 9.12.2020 Jelikož se dneska hodlám dívat v týdnu už potřetí (co to dávaj v televizi), tak zvyšuji hodnocení. :-) Asi je to můj oblíbený film nebo co. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (12)

  • Scéna, v ktorej roznášač novín spadne z bicykla, nie je hraná. V skutočnosti to bola nehoda, ale rozhodli sa záber ponechať vo filme. Chlapec si reálne zlomil zápästie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama