Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý a hanblivý sympatický spevák Justin (Justin Guarini), ktorý pochádza z Texasu, sa s priateľom Eddiem (Brian Dietzen) rozhodne počas jarných prázdnin vyhľadať slniečko na Miami Beach. Na skvelej party na pláži sa na prvý pohľad bláznivo zaľúbi do rozkošnej študentky z Pensylvánie Kelly (Kelly Clarkson). Tá si sem prišla liečiť zlomené srdce spolu s priateľkami Kayou (Anika Noni Rose) a Alexou (Katherine Bailess). Kým sa však začínajúca láska dostane k slovu, čaká ich ešte celý rad nedorozumení a nečakaných zmätkov, či už je to stratené telefónne číslo, klamstvá a závisť priateliek... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (47)

curunir 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení tohoto filmu ma napadá, aký je vlastne veľký rozdiel medzi 1* a odpad. Pravdepodobný význam celého tohoto je asi v tom, aby sa oddelili tie filmy pri ktorých aj kopa hnoja vyzerá kultúrnejšie (odpad!) od tých čo tiež nie sú filmami, ale aspoň nesmrdia (1*). Tomuto filmu sa v podstate nič iné ako odpad dať nedá, ja však len predsa len trošku prilepším, veď predsa len v hodnoteniach dosiahol astronomických 13%!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Holčičí záchody mívají tajný východy." Když už nic, tak alespoň několik poučení tohoto typu jsem dostal a pokusím se je ve svém dalším životě nějak plnohodnotně zúročit. Jinak jsem viděl jen mladé, vymodelované, uvnitř lebky přirozeně tupé hezounky poskakovat v kýčovitě reklamních prostředích a popěvovat si songy, které měly šanci zaujmout zcela jinou cílovou skupinu, než jsem já. Nicméně jsem přibližně věděl, do čeho jdu, takže se můžu zlobit jen na sebe, že jsem se na tu pláž vydal. ()

lesumir odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle a spoustu podobnych davali kazdou sobotu na prime dopoledne. To byl muj, takze jsme zapl televizi a s ocekavanim hledel na to, co prijde. Jednou prislo tohle, nechci ani moc vyslovovat pojem "film", tohle ma k nemu docela daleko. KDyz pominu sileny zpev hlavniho hrdiny a velke herecke nedostatky Kelly Clarkson, co vznikne? Porad nic lepsiho! 0/10 ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Kelly Clarkson ujde, některé písničky -naivní, hloupoučký, přeslazený až z toho škrabe v krku, takový je tento film/// První momenty byly dobré. Je to ten styl hudebních filmů jaké mám rád. Moderní, romantický, s dobrou hudbou, zpívájící hlavní hrdinkou. Prostě pohoda. Ovšem netrvalo dlouho a celá ta rozjařenost filmu mi začala hodně vadit. Pokud bych srovnal se sérií filmů Muzikál ze střední, tak tento se může jít zahrabat. U sledování mě tak nějak napadlo, že asi každá Pop Idol si můsí v nějakém tom filmu zahrát, aby zjistila, že umí jen zpívat, ale s hraním je to horší. Tohle tvrzení ostatně dokazuje i to, že jen málokterá zpěvačka si po jednom filmu natočí dalších 5. Ale co na odpad to rozhodně nevidím. Celé se to dá přežít, trvalé následky to na mě nezanechalo a při častém kroucení hlavou jsem se asi i bavil./// Celkem 44%/// ()

Brygmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Vítejte ve světě Paris Hilton! Californie, písek, moře, párty, alkohol a nedostatek inteligence! Všichni tu jsou polonazí, opálení a krásní (tedy paradoxně až na hlavní představitele). Chatrý příběh o "pravé lásce" doplňují písně z toho nejhoršího popového dna. Nezasmála jsem se ani jednou, zato úšklebků bylo nepočítaně. To se raději kouknu po stopadesáté na Pomádu, než ještě jednou na tuhle hloupou frašku. ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Bylo jen otázkou rychlosti, kdo tohle téma uchopí, zakousne se do něho, a natočí chytlavou tragikomedii či drama či melodrama. Vše co je v kursu je třeba se pokusit zpeněžit. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mega amatérčina, v ktorej sa dá počúvať aspoň vynikajúci hlas Kelly Clarkson a ako tak sa dalo ešte na ňu pozerať. Rokmi sa však veľmi zmenila a dnes vyzerá, ako by toho Justina Guariniho zjedla. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Už názov veľa napovie... teamu okolo vizáže Kelly by som teda asi kvalitne prehovorila do duše. Inak sa striedajú scény pozerania do mobilu so scenámi urazeného odpochodovania nasledovaného spevom a do toho občas nejaká prudko farebná a tanečná (synchronizovane na kameru) party pri bazéně... Tak už vás láka si to pozrieť?:-) ()

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď vtedy celá mládežnícka Amerika šalela po priamych prenosoch Superstar, prečo si nezašla aj na tento film, aspoň zo zvedavosti? Pokrytectvo, alebo len vycítenie, že film stojí za prd? Herecký predstavitelia majú síce tanečné ( hlavne ) a spevácke ( priemerné ) prednosti, ale to herectvo...to herectvo, herecký som napísal len preto, aby sa vedelo, o kom píšem. Od odpadu to neudrží ani zopár nečakane vtipných scén ( jedna - dve ) a ani tá sexy policajtka stále v strehu. ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

Snímek natočený jen proto, že zde byli nějaké "hvězdy", které se právě zrodily a zrovna letěly, a tak bylo potřeba je trochu vydojit, aby se nenechaly peníze jen tak ležet. Herecky na prd, hudebně je to fajn, ale tak jen proto, aby je člověk slyšel zpívat, asi nemá cenu se dívat na takovou rychlokvašku, která nechutná dobře. ()

Noviik odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdyby jste slyšeli naše kecy s kamarádem po ranním probuzení po silvestrovské oslavě u téhle šílené kraviny, to by jste se nasmáli :D ()

Reklama

Reklama