Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny seriál reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv. Mickey pracuje na benzínovej pumpe, kde za ním pravidelne chodí jeho bývalý spolužiak, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari. Doma aj vo svete sa stále niečo deje a táto trojica má na to svoj vlastný názor. (RTVS)

Recenzie (56)

uhlerado 

všetky recenzie používateľa

Situačný humor, s podtonom politickej satiry, dakedy pridu lepsi hostia so schopnostou zahrat par nabiflenych viet alebo to ide tazsie a je to trapnejsie. No Heriban válí a stary Vokoun je dobra kulisa, Mišo Kubovcik je klasik a ma dobry humor. Diel, kedy prisiel Danko je skvely a zasmial som sa. Mam rad, ked si vedia urobit srandu zo seba, aj ked to je skryta politicka reklama, da sa na tom zabavit v dnesnom korona svete je to vzacne a tie ruška tam su a raz budu spomienka... ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Či už to niekomu príde ako propaganda, alebo jednostranná politická satira, je to stále vtipnejšie, ako napríklad takí slovenskí "Profesionáli". Kdešto tu sa behom polhodiny cca trikrát pousmejem a možno len raz zasmejem, pri úbohých "profíkoch" môžem trpieť aj štyri hodiny a ani brvou to namne nehne. Myslím, že kto má vlastné názory a vezme si tento gýč s nadhľadom, toho žiadna propaganda ani nič podobné nemusí nejak obzvlášť pobúriť, alebo zmeniť videnie. Heribana pritom vôbec nemusím, ale tu ma aspoň rozosmial, a to je základ - ide tu predsa o úsmev. Aj keď z dnešného diania na Slovensku by malo byť skôr do plaču. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Politická satira tria Kubovčík-Heriban-Vokoun (alebo skôr iba dua Kubovčík-Heriban, keďže Tibor Vokoun si chodí do tohto seriálu hlavne prečítať noviny a do konverzácie sa zapojí naozaj málo kedy) reflektujúce aktuálne dianie. V podmienkach Slovenska podobné formáty príliš nebodujú, no tento sa zatiaľ drží a osobne som rád aj za to málo čo máme. Kvalita epizód kolíše podľa toho čo sa daný týždeň stane a ktorá známa "osobnosť" si na Pumpu príde nakúpiť. Niektoré vtipy sú slabšie, niektoré trafia ako sa vraví presne do čierneho a niektoré sú mierne trápne. No za snahu a v našich podmienkach aj za odvahu (keďže u nás sa každá druhá verejne známa osobnosť urazí len za to keď sa na ňu krivo pozriete nie to keď si z nej nedajbože dovolíte urobiť srandu) to aspoň na priemere udržím. A že je to na politickú satiru jednostranné? Áno, je. No natočiť politickú satiru bez toho aby ste sa vysmievali konkrétnemu politickému zoskupeniu, ich rozhodnutiam alebo svetonázorom by nedokázal asi ani Copperfield. 55% ()

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Propaganda tohto fašistického režimu. Nechutné, zvrátené. V budúcnosti sa budú za to účinkujúci paherci- podporovatelia fašizmu- hanbiť a vyhovárať sa v zmysle "keby som to nerobil ja, urobil by to niekto iný". Onedlho, vy paherci, vami budú pohŕdať aj vaše vlastné rodiny. Dúfam, že po skončení tohto zvráteného režimu, ktorý výdatne podporujete, si už v televízii ani neškrtnete. Z hĺbky duše vami pohŕdam, fuj! Umučený generál Milan Lučanský bol niekto, veľký človek. Vy ste malí ľudia, prisluhovači režimu. Vy ste sa vysmievali z jeho smrti spolu s Kolíkovou a toto vám nikto nikdy nezabudne. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Prvé zmienky o tomto programe som zachytil po "škandále" s obeseným generálom, následne si pár častí pozrel, ale nepripadalo mi to ako niečo svetoborné, k čomu sa treba písomne vyjadrovať recenziou. To až teraz, pretože som si práve pozrel film s Tiborom Vokounom, odohrávajúci sa z časti na benzínke a pri prezeraní jeho profilu som zistil, že sa na pumpu o 40 rokov neskôr vrátil. Keďže prehnanou pietou ku generálom a iným papalášom (na rozdiel od pohoršeného ľudu) netrpím a tak ma to síce nepohoršilo, ale ani nijako zvlášť neuchvátilo. Traja týpci oxidovali na pumpe a striedavo k nim prichádzali aktuálne známe ksichty, poväčšinou z politiky a oni s nimi viedli reči, ktoré mi (na rozdiel od pohoršeného ľudu) nepripadali ani jednostranné ani extra propagandistické. Akurát trochu nudné a reagujúce na aktuálne politické pletky, takže nejaká nadčasovosť a pozeranie o pár rokov neskôr nehrozí. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Na začiatku každého dielu vidíme mena postav a ich vek. Daniel Heriban - Dano (45), Tibor Vokoun - Jari (35), Michal Kubovčík - Miki (40). Reálne veky hercov v dobe vysielania (2020) sú 40, 64 a 40. Čiže Danovi Heribanovi bolo pridaných 5 rokov, Tiborovi Vokounovi ubudlo 29 rokov a vek Michala Kubovčíka súhlasí s realitou. (shushen)

Reklama

Reklama