Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny seriál reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv. Mickey pracuje na benzínovej pumpe, kde za ním pravidelne chodí jeho bývalý spolužiak, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari. Doma aj vo svete sa stále niečo deje a táto trojica má na to svoj vlastný názor. (RTVS)

Recenzie (56)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Či už to niekomu príde ako propaganda, alebo jednostranná politická satira, je to stále vtipnejšie, ako napríklad takí slovenskí "Profesionáli". Kdešto tu sa behom polhodiny cca trikrát pousmejem a možno len raz zasmejem, pri úbohých "profíkoch" môžem trpieť aj štyri hodiny a ani brvou to namne nehne. Myslím, že kto má vlastné názory a vezme si tento gýč s nadhľadom, toho žiadna propaganda ani nič podobné nemusí nejak obzvlášť pobúriť, alebo zmeniť videnie. Heribana pritom vôbec nemusím, ale tu ma aspoň rozosmial, a to je základ - ide tu predsa o úsmev. Aj keď z dnešného diania na Slovensku by malo byť skôr do plaču. ()

1peer3 odpad!

všetky recenzie používateľa

pri hodnotení tohto počinu je najskôr potrebné si uvedomiť, že tento formát je opakom nadčasovosti a zároveň ďalším odstrašujúcim príkladom toho, že ak politická moc ovládne verejnoprávnu inštitúciu a začne produkovať politické PR z koncesií daňového poplatníka, nikdy to nemôže dopadnúť inak iba trápnym anti-umením. Slovami klasika - "Chce se mi zvracet" ()

Reklama

Eire 

všetky recenzie používateľa

Užil som si Silvestrovskú pumpu v rodinnej bubline. Trochu mám však obavy o natáčanie v januári. 😷 SAVANA PUMPA VAJCIACI...! 90% JANUARY UPDATE: To be continued... Thanks God! UPDATE: februar POLITICKA VRAZDA Policajta Generala L. To mne poser Kaaamo... Bez Michala to straca stavu, aj GULE.... 70% ....update 23.10.21 MATELKO na pumpe bez peňazí...🙄😱😆 Pozvolna to straca kvalitu... *STARA* pumpa s Michalom Kubovcikom bola o hviezdu vyssie ako tie posledne diely (Dec 2021)... ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Že satira? Veď to je politická libtardská propaganda a po časti z 16.01.2020 sa musí človeku, čo je objektívny, prevrátiť žalúdok. Nielenže si tam do scénky privolali klamársku ministerku spravodlivosti, ale normálne tam hanobia mŕtveho, čo ani v hrobe nevychladol a ktorého smrť sa stále len prešetruje. Štátna televízia by predsa mala dávať nezávislé programy a nie jasne orientované politické tlačenky. Dovolím si citovať z článku: Žumpa v RTVS: V epizóde sa herec Tibor Vokoun pri odchode ministerky spravodlivosti obrátil s poznámkou na Kolíkovú a skonštatoval, že ho strašne serie, že ľudia majú generála Lučanského za hrdinu. Kolíková mu v odpovedi povedala, že policajný exprezident nebol žiadny Kuciak ani Palach. To však nebolo všetko. Herci si z väzneného generála a z podmienok väzby, v ktorej sa ocitol, nechutným spôsobom a bez akéjkoľvek piety k mŕtvemu človeku, robili žarty. ()

TDY 

všetky recenzie používateľa

Prirovnavat pumpu k hnoju, ktory produkuje jojka a markiza na kila je fakt odveci. Nie je tu prilis tlacene na pilu, na vela ,,modernych,, tem su tu pohlady z dvoch uhlov a ked sa pocas epizody len 2,3 x usmejem/zasmejem, stale je to lepsie ako ine humorne relacie/serialy, ktore nasi za posledne roky robia. Dalsie plus je, ze tam nehra Hudak..... ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Na začiatku každého dielu vidíme mena postav a ich vek. Daniel Heriban - Dano (45), Tibor Vokoun - Jari (35), Michal Kubovčík - Miki (40). Reálne veky hercov v dobe vysielania (2020) sú 40, 64 a 40. Čiže Danovi Heribanovi bolo pridaných 5 rokov, Tiborovi Vokounovi ubudlo 29 rokov a vek Michala Kubovčíka súhlasí s realitou. (shushen)

Reklama

Reklama