Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny seriál reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv. Mickey pracuje na benzínovej pumpe, kde za ním pravidelne chodí jeho bývalý spolužiak, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari. Doma aj vo svete sa stále niečo deje a táto trojica má na to svoj vlastný názor. (RTVS)

Recenzie (56)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

V časti, ktorá bola odvysielaná 16. januára 2021 sa objavila ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Tejto arogantnej mužatke a trom úbožiakom (Heriban, Kubovčík, Vokoun), ktorí tam pravidelne účinkujú, sa podarilo klesnúť až na úplne dno slušnosti, korektnosti a ľudskosti. Bez minimálnej úcty rozoberali doposiaľ nevyriešenú tragickú smrť (politickú vraždu?) generála Milana Lučanského. V čase, keď ešte ani zem na jeho hrobe nezľahla si obtierali svoje špinavé papule o človeka, ktorý sa dokázal postaviť tým najnebezpečnejším zločineckým skupinám pôsobiacich na Slovensku. Voči tejto nechutnej politickej manipulácii sa zdvihla vlna ostrej kritiky. Preto vedenie RTVS zverejnilo oficiálne stanovisko. Mimo iné je v ňom napísané, že "...RTVS nechcela v žiadnom prípade dehonestovať osobu ministerky spravodlivosti SR Márie Kolíkovej..." Čo to tárate?! Na pani ministerku sa môžem vysrať, ju netreba dehonestovať, ona to už dávno dokázala sama. Vy ste sprosto dehonestovali osobu zosnulého pána Lučanského, vy hovädá. Ďalej tvrdia, že "...RTVS si uvedomuje, že táto udalosť polarizuje spoločnosť a tento fakt bol znázornený aj ústrednými postavami seriálu, ktoré reprezentovali oba názorové póly..." Trápna alibistická kravina. Veď v konečnom dôsledku celá relácia ešte viac prispieva k polarizácii občanov Slovenska. Veci, ktoré tam odzneli nepatria na obrazovku verejnoprávnej televízie. Je to čiste jednostranná politická agitácia a nie téma odprezentovaná vyvážene. Ku koncu stanoviska sa píše, že "... konečný názor na prezentované problémy nechávame na diváka..." Takže aký názor som si po zhliadnutí tejto agresívnej vládnej propagandy urobil ja? Navrhujem prešetriť túto morálnu zvrátenosť Radou pre vysielanie a retransmisiu, zrušiť financovanie RTVS zo štátnych zdrojov a okamžite stiahnuť z vysielania tento odpad! ()

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Propaganda tohto fašistického režimu. Nechutné, zvrátené. V budúcnosti sa budú za to účinkujúci paherci- podporovatelia fašizmu- hanbiť a vyhovárať sa v zmysle "keby som to nerobil ja, urobil by to niekto iný". Onedlho, vy paherci, vami budú pohŕdať aj vaše vlastné rodiny. Dúfam, že po skončení tohto zvráteného režimu, ktorý výdatne podporujete, si už v televízii ani neškrtnete. Z hĺbky duše vami pohŕdam, fuj! Umučený generál Milan Lučanský bol niekto, veľký človek. Vy ste malí ľudia, prisluhovači režimu. Vy ste sa vysmievali z jeho smrti spolu s Kolíkovou a toto vám nikto nikdy nezabudne. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Politická satira tria Kubovčík-Heriban-Vokoun (alebo skôr iba dua Kubovčík-Heriban, keďže Tibor Vokoun si chodí do tohto seriálu hlavne prečítať noviny a do konverzácie sa zapojí naozaj málo kedy) reflektujúce aktuálne dianie. V podmienkach Slovenska podobné formáty príliš nebodujú, no tento sa zatiaľ drží a osobne som rád aj za to málo čo máme. Kvalita epizód kolíše podľa toho čo sa daný týždeň stane a ktorá známa "osobnosť" si na Pumpu príde nakúpiť. Niektoré vtipy sú slabšie, niektoré trafia ako sa vraví presne do čierneho a niektoré sú mierne trápne. No za snahu a v našich podmienkach aj za odvahu (keďže u nás sa každá druhá verejne známa osobnosť urazí len za to keď sa na ňu krivo pozriete nie to keď si z nej nedajbože dovolíte urobiť srandu) to aspoň na priemere udržím. A že je to na politickú satiru jednostranné? Áno, je. No natočiť politickú satiru bez toho aby ste sa vysmievali konkrétnemu politickému zoskupeniu, ich rozhodnutiam alebo svetonázorom by nedokázal asi ani Copperfield. 55% ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Že satira? Veď to je politická libtardská propaganda a po časti z 16.01.2020 sa musí človeku, čo je objektívny, prevrátiť žalúdok. Nielenže si tam do scénky privolali klamársku ministerku spravodlivosti, ale normálne tam hanobia mŕtveho, čo ani v hrobe nevychladol a ktorého smrť sa stále len prešetruje. Štátna televízia by predsa mala dávať nezávislé programy a nie jasne orientované politické tlačenky. Dovolím si citovať z článku: Žumpa v RTVS: V epizóde sa herec Tibor Vokoun pri odchode ministerky spravodlivosti obrátil s poznámkou na Kolíkovú a skonštatoval, že ho strašne serie, že ľudia majú generála Lučanského za hrdinu. Kolíková mu v odpovedi povedala, že policajný exprezident nebol žiadny Kuciak ani Palach. To však nebolo všetko. Herci si z väzneného generála a z podmienok väzby, v ktorej sa ocitol, nechutným spôsobom a bez akéjkoľvek piety k mŕtvemu človeku, robili žarty. ()

TDY 

všetky recenzie používateľa

Prirovnavat pumpu k hnoju, ktory produkuje jojka a markiza na kila je fakt odveci. Nie je tu prilis tlacene na pilu, na vela ,,modernych,, tem su tu pohlady z dvoch uhlov a ked sa pocas epizody len 2,3 x usmejem/zasmejem, stale je to lepsie ako ine humorne relacie/serialy, ktore nasi za posledne roky robia. Dalsie plus je, ze tam nehra Hudak..... ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Na začiatku každého dielu vidíme mena postav a ich vek. Daniel Heriban - Dano (45), Tibor Vokoun - Jari (35), Michal Kubovčík - Miki (40). Reálne veky hercov v dobe vysielania (2020) sú 40, 64 a 40. Čiže Danovi Heribanovi bolo pridaných 5 rokov, Tiborovi Vokounovi ubudlo 29 rokov a vek Michala Kubovčíka súhlasí s realitou. (shushen)

Reklama

Reklama