Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenzie (125)

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Dostat do 8 minut akci, která nenudí, má tempo, rozvine příběh a stihne jej ukončit, to chce jistou zručnost. Joe Carnahan ji má. Tento krátkometrážní snímek je vynikající nejen díky Clive Owenovi (opravdu by se na Bonda svého času hodil, zde mě v tom utvrzuje), ale také kvůli velmi zajímavé pointě! ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

http://www.youtube.com/watch?v=NfjOK-6c4Lk - Mojím favoritom v rámci Hire série je jednoznačne vec Star od Brita Guya Ritchieho, no Joe Carnahan to taktiež zvládol takmer na jednotku. Akcia je výborná, herci detto, ale stále sa nedokážem zbaviť pocitu, že niečo (málo) tomu chýba. Ničmenej, vďaka vyššie spomínaným aspektom sa to pozerá veľmi dobre. ()

Reklama

baclajean 

všetky recenzie používateľa

Úvodná scénka a krásny detail, a hneď nato samopalista neschopný trafiť auto z pár metrov. Nemyslím si, že by to bolo kvôli značke. Našťastie, potom to už dostala kapota a film nabral na reálnosti. Zvláštne, že Clive Owen je zvedavejší než ženy - ak sa nedozvie, čo je v kufríku, je ochotný aj zomrieť. Nakoniec to malo peknú pointu, hoci Liottu som tam naozaj nečakal :) ()

MkSallam 

všetky recenzie používateľa

Joe Carnahan dokazuje, že se vedle zvučných režisérských jmen neztratí, a to tím že nás bez okolků hodí do perfektní stylové řeže BMW vs. vrtulník, kterou pak postupně vysvětlí pomocí retrospektivních prostřihů. Kamera a střih jsou skvělé, příběh má i určitý morální přesah a celé to podtrhují skvělé herecké výkony (hlavně Don Cheadle). To není jen pouhá reklama, tohle je prvotřídní film. ()

Zaujímavosti (2)

  • Vozidlo, které ve snímku Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Súvisiace novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (viac)

Reklama

Reklama