Reklama

Reklama

The Escape

Trailer

Obsahy(1)

Mezi léty 2001 a 2002 přišla společnost BMW s novým modelem reklamy na své vozy, když na internetu uveřejnila celkem osm filmů, jejichž vytvoření se zhostil stejný počet věhlasných režisérů. Krátké akční snímky spojovala postava řidiče (Clive Owen) a samozřejmě nejnovějších modelů BMW. V roce 2016 firma oslovila Neilla Blomkampa, aby v rámci propagace sedmé generace vozů BMW řady 5 navázal na zmíněnou tradici. Tentokrát je tajemný řidič najat, aby bezpečně odvezl lidský klon (Dakota Fanning) z ilegální genetické laboratoře. (J.Connor)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Tenhle baworácký kraťas mně úplně pohltil. Nevadí mi, že je to jen reklama na auťák německé automobilky. Užila jsem si ho o polední pauze. Clive Owen by byl jako Bond dokonalý. O proti Craigovi je mnohem více charizmatický a uvěřitelnější. Pobavila mně ta jeho chladnokrevnost a ledový klid a nakonec milý úsměv. ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Přiznávám se, že díly série Hire jsem doposud neviděl, ale po zhlédnutí tohoto počinu si budu muset sednout a napravit to. Souhlasím s většinou, že tohle by chtělo plnohodnotný film, neboť Clive Owen za volantem vypadá jako dost velký frajer. Zase se v roli záporáka objevil Jon Bernthal, který mi čím dál tím více sympatický. Na 14 minut se toho událo hodně, nikterak malý rozpočet jsem z toho vycítil již po pár minutách. Co by za scénu s helikoptérou dali mnohé americké snímky. Myslím si, že všichni hodnostáři z BMW se teď musí tetelit blahem, neboť taková reklama určitě automobilce přidá nějaké ty body navíc. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Clive Owen po ukončení Knicku nemal čo robiť a tak sa vrátil ku krátkometražnej akčno-reklamnej sérii Hire, kde v rokoch 2001/2002 stvárnil bezmenného "vodiča". Tentokrát sa réžie chopil Neill Blomkamp - ďalší muž, ktorý nemal čo robiť (konkrétne Neil po krachu Votrelca 5). A pribrali do partie Dakotu Fanning (ktorá... čo ja viem), Veru Framiga (má tu asi 9 sekúnd) a hlavne zarasteného Punishera Jona Bernthala. Inak ťažko niečo dodať, príbeh je skutočne len veľmi okrajový a nedôležitý a po akčnej stránke to nič extra strhujúce nie je. Tak ale dalo sa to no. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Neill by tohle mohl vyučovat… jak natočit perfektní akci aniž by z ní svítilo CGI na kilometry. Žádná přestřelená úchylárna stylu FF ani střihová schizofrenie Kurýra. Mimochodem, tohle by byl “Kurýr restart” jak víno… a vzniklo to prakticky ve stejné době. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

[S03] Ja som s výnimkou Ticker doteraz nevidel z The Hire nikdy ani časť, tak som sa to teraz snažil hodnotiť z pohľadu tých rokov. Ritchieho bullshit, ktorý tú ľudia hromadne 5*-kovali, musel byť klišé trapas už vtedy. Hrozne som na konci za Madonnu hanbil. Dobrá akcia vo vysokorozpočtovej akčnej reklame od BMW, mala byť snáď samozrejmosťou. Vrcholy Wong a Iñuarittu, ktorí dokázali zo svojho rukopisu dať do tých pár minút úplne všetko. Scott tiež, aj keď on má zas iný rukopis. :D A Blomkampova časť nemá rukopis žiadny. Preto zrážam hviezdu, pričom emócie fungovali. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama