Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Heron vede ve starověkém Řecku obyčejný život. Jednoho dne ale zjistí, že je ve skutečnosti synem Dia a má před sebou veledůležitý úkol: spasit svět před armádou démonů. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý animák od Netflixu z prostředí starověkého Řecka. Příběh sleduje život obyčejného smrtelníka Herona, jehož život s změní, když se dozví, že je synem Dia. Héra z tohoto zjištění není moc nadšená a začne se mstít. Na jejich město svolá démony a jeho obyvatelé musí prchnout. Heron se musí postavit situaci a rozhodnout se, zda mu stojí za to v tomto boji bojovat nebo ne. Nakonec tento souboj mezi dobrem a zlem sledujeme celý seriál. Finále je skutečně epické a dojde i k pár překvapivým zvratům. Dost se mi líbí propracované akční scény a antické prostředí. "Už tě nechci nikdy vidět!" ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

So seriálom Blood of Zeus to bolo ako na hojdačke. Skvelý úvod, kde som si skoro nevedel urobiť prestávku nasledoval stred, ktorý trochu strácal moju pozornosť. Najmä vďaka kľúčovému zvratu, ktorý bol predvídateľný prakticky od začiatku. Záver som už sledoval s obavami, avšak opäť sa mu podarilo ma strhnúť a finále bolo veľkolepé. Ak máte radi grécku mytológiu, určite tento seriál nevynechajte. Odkazy na Clash of the Titans potešili. 80% Netflix ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Parlapanidesovci pracujú s korpusom motívov zo starogréckych mýtov veľmi podobne a rovnako výborne ako v IMMORTALS, to znamená s úctou (usudzujúc podľa mena založenou zrejme na ich pôvode) si vyberajú prvky zo širokej ponuky tejto mytológie, aby vytvorili nový, hoci nijak originálny príbeh, zachovávajúc pritom hlavné črty a charakter tých dobre známych prastarých príbehov. K tomu úžasná výtvarná stránka, pre mňa ako nepozerača anime nádherný zážitok a stopáž, ktorá nestihne nudiť. Ja osobne si však zastavujem každý druhý záber a kochám sa v tých krajinách, tvoroch, kostýmoch, predmetoch a architektúre a cítim sa ako v nejakej úžasnej galérií. Byť to na mne, nechám tento tím spracovať celého Petišku aj so Zamarovským... ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Mam oveľa radšej Castlevaniu, na ktorú sa seriál v mnohých aspektoch podobá. Diova krv je aj viac predvidateľná, má menej postáv rozobratých do hĺbky, animácia je ale parádna!. Keď máte radi anime, pozretím nič nepokazíte, predsa len, 8 epizód je rýchlovka na pár hodín.  1. séria  6/10 ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvé štyri epizódy sa zaoberajú rozvitím zápletky a ukazujú minulosť dvoch bratov, ktorí stoja na opačných stranách barikády. Potiaľto je príbeh epický a atmosféra hustá, že sa dá krájať. Bohužiaľ, ako v ďalších epizódach rastie nádej, ide o viac dobrodužstva a akcie (ktorá už nie je taká skvelá, ako v 3. epizóde), tak napätie klesá a postavy už dejom idú očakávanými cestami, čo uberá atraktivite príbehu. Vo výsledku tak ostáva seriál s výborným naladením, ale menej dobrým vyústením. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • V seriálu jako hlavní protivníci olympských bohů vystupují „Giants“, v českých titulcích překládaní jako „Obři“. To je chyba, protože ve smyslu řecké mytologie se jedná o „Giganty“, děti bohyně země Gaii. (Dzin01)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama