Reklama

Reklama

Čo keby...? - Série 2

(séria)
Trailer 3
USA, 2023, 4 h 49 min (Minutáž: 29–34 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Karen Gillan, Laurence Fishburne, Michael Douglas, Jon Favreau, Kat Dennings, Sam Rockwell, Mick Wingert, Cynthia Kaye McWilliams (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (42)

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna drží úroveň a v "Co kdyby…?" experimentech se známými hrdiny se nebojí popustit uzdu fantazii. Od vyloženě komediálních (vánoční smrtonosná past Happy Hogana E3) přes povedeně emotivní či dynamicky akční (obé často s Kapitánkou Carterovou (E5, E8, E9)) až po vytvoření původní postavy (v mohawkštině mluvící Kahhori E6). Některé by vydaly na celovečerní stopáž, v půlhodině tak působí zkratkovitě (výcvik Hely ve vesnici ze Shang-Chiho E7), zase na sebe vícekrát navazují, byť završení v E9 sílu příběhu zaměňuje za přeplácanost (Nejvyšší Strange vs. všichni). 7/10 ()

Kopi1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nová řada nezklamala. Sice 1.série měla o něco lepší epizody, ale i tak jsem si nové díly užil. Poslední 3 díly rozhodně nejlepší, ale v posledním to vše klasicky vyvrcholí a málo toho není! Za zmínku stojí ještě epizoda s Velmistrem, kde se vrátí skvělý Jeff Goldblum, který si to zas nesmírně užívá. No jsem zvědavý co bude nového ve 3.sérii, na kterou bysme nemuseli dlouho čekat. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Marvelácké ohýbání realit konečně přiletělo se svou druhou řadou, aby nám, těm, kterým už hrané kousky od tohoto studia pěkně lezou krkem, doručilo trochu kvalitnější pokoukání. Schválně zmiňuju trochu, protože ne každá epizoda je konzistentní v tom, co by nám ráda předala, opět se střídají epesní dobrodružství s naprosto nezáživnými dvacetiminutovkami. V konečném sledu jde ale stále o povedený seriál, z jehož jádra je pořád co ždímat. [viděno na Disney+] ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

What if začína mať veľký problém. Zatiaľ čo prvá séria stagnovala v tom, že nevyužívala svoj potenciál na plno tak druhá séria sa premenila na fanfikciu v najhoršom prevedení. Formát What if má byť ako fanfikcia ale má to byť zábavné. Toto dokáže baviť naozaj iba MCU fangirls. Absolútne nechápem prečo robia z Peggy Carter tak dôležitú postavu. Jej epizóda bola jedna z najslabších a druhú sériu absolútne táto postava ovládla a je vo väčšine epizód. Peggy Carter nebola už pôvodne až tak zaujímavá postava proste to bol fajn charakter s dobrou herečkou. Už jej seriál s dvomi sériami mi prišiel zbytočný lebo už tam to ťahali vedľajšie postavy viac než ona. Proste tá postava je vyžmýkaná a už nemá čo ponúknuť. Tak z nej spravili Kapitána Ameriku a cpú ju všade kam sa dá. Okrem nej sem pretláčajú aj vedľajšie postavy ako je Korg a Darcy čo sú že najotravnejšie postavy. Prečo v tejto sérii nebol ani jeden krát Spiderman? Alebo Moon Knight? Dávajú do popredia nezaujímavé postavy a snažia sa nám vtlačiť do hlavy že sú super ale nie sú lebo nemajú čo ponúknuť. Toto podľa mňa nie je správna cesta. Nápady na epizódy sú v tejto sérii super ale príde mi že sebareferenčný humor je už moc nasilu. Epizódy mi prišli ako keby to hodili do chatGPT a napísali k názvu epizódy nech tam dá AI čo najviac MCU odkazov ako je možných. Má to potenciál a dve-tri epizódy boli dobré ale proste je to až moc zbytočne prepojené medzi sebou. Tento seriál mal byť epizodický, tak by mali väčšiu voľnosť a mohlo by sa to rovnať bizarnosti komiksov ale takto je to iba taký cringefest s MCU referenciami z ktorých to mám maximálne tak chuť vypnúť. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Seriál sa posúva, neviem, či bola séria lepšia, horšia alebo rovnaká ako prvá, ja zostávam pri rovnakom hodnotení. Dostali sme prevahu výborných častí, možno pár slabších, ale nie vyložene slabých, ako celok to funguje a finále bolo monštrózne aj s prihliadnutím na množstvo postáv, na super kombináciu super síl a super zbraní do OverTheTop výbavy pre jednu z postáv, ja som sa bavil. Som zvedavý, s čím prídu nabudúce, pretože toto je seriál, kde sa fantázii medze nekladú a kvôli animácii sú rozpočty na rozumných hodnotách. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené