Reklama

Reklama

Čo keby...?

(seriál)
Trailer 1
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa MERKATtv k tomuto seriálu (4)

Čo keby... Pozorovateľ porušil svoj sľub? (2021) (S01E09) 

Presne toto som dúfal že sa nestane. Kebyže zostane What If pri epizódových príbehoch tak by to bolo fajn ale oni museli spraviť megalomanský súboj s trápnymi vtipmi. Už ma to moc nebaví... ()

Season 2 (2023) (S02) 

What if začína mať veľký problém. Zatiaľ čo prvá séria stagnovala v tom, že nevyužívala svoj potenciál na plno tak druhá séria sa premenila na fanfikciu v najhoršom prevedení. Formát What if má byť ako fanfikcia ale má to byť zábavné. Toto dokáže baviť naozaj iba MCU fangirls. Absolútne nechápem prečo robia z Peggy Carter tak dôležitú postavu. Jej epizóda bola jedna z najslabších a druhú sériu absolútne táto postava ovládla a je vo väčšine epizód. Peggy Carter nebola už pôvodne až tak zaujímavá postava proste to bol fajn charakter s dobrou herečkou. Už jej seriál s dvomi sériami mi prišiel zbytočný lebo už tam to ťahali vedľajšie postavy viac než ona. Proste tá postava je vyžmýkaná a už nemá čo ponúknuť. Tak z nej spravili Kapitána Ameriku a cpú ju všade kam sa dá. Okrem nej sem pretláčajú aj vedľajšie postavy ako je Korg a Darcy čo sú že najotravnejšie postavy. Prečo v tejto sérii nebol ani jeden krát Spiderman? Alebo Moon Knight? Dávajú do popredia nezaujímavé postavy a snažia sa nám vtlačiť do hlavy že sú super ale nie sú lebo nemajú čo ponúknuť. Toto podľa mňa nie je správna cesta. Nápady na epizódy sú v tejto sérii super ale príde mi že sebareferenčný humor je už moc nasilu. Epizódy mi prišli ako keby to hodili do chatGPT a napísali k názvu epizódy nech tam dá AI čo najviac MCU odkazov ako je možných. Má to potenciál a dve-tri epizódy boli dobré ale proste je to až moc zbytočne prepojené medzi sebou. Tento seriál mal byť epizodický, tak by mali väčšiu voľnosť a mohlo by sa to rovnať bizarnosti komiksov ale takto je to iba taký cringefest s MCU referenciami z ktorých to mám maximálne tak chuť vypnúť. ()

Čo keby... Happy Hogan zachránil Vianoce? (2023) (S02E03) odpad!

Nie len, že je toto najhoršia animovaná paródia na Die Hard akú som kedy videl, ale je to aj neskutočne otravná epizóda. Doteraz som nepochopil prečo má Marvel potrebu pretláčať postavu Darcy, keď 90% času nemá s príbehom nič spoločné. Vôbec nechápem prečo ich napadlo premeniť Happyho na Amazing Bulka, prišlo mi to príliš stupídne. Taktiež celá epizóda je vystavaná iba na tom aby mohli urobiť vianočné referencie a vtipy ktoré pôsobia strašne nasilu. Naozaj škoda, že návrat Justina Hammera bol takto nevyužitý, lebo toto bolo naozaj po dvoch skvelých epizódach absolútne dno aké mohli dosiahnuť. ()

Čo keby... Iron Man narazil na Veľmajstra? (2023) (S02E04) 

Grandmaster s Tony Starkom majú fakt skvelú chémiu a ich interakcie medzi sebou bolo zábavné sledovať. Bohužiaľ to nemôžem povedať o zvyšku epizódy. Gamora tam je totálne piate koleso. Zase tam strčili Korga z ktorého sa začína stavať najotravnejší charakter v histórii lebo táto postava jediné čo dokáže ponúknuť sú "kameň,papier,nožnice" vtipy. Objavia sa tak aj ďalšie postavy z Ragnaroku ako napríklad Topaz a Valkyrie ale tiež sú tam nasilu pretláčané, iba aby tam boli. Príbeh bol úplne hlúpy a aj také detaily ako to, že Tony nechce piť vesmírny alkohol, čo je úplná blbosť lebo jeho charakter sa celý točí okolo alkoholu. Neviem, príde mi to ako veľmi slabo vystavaná epizóda, veľa nápadov nahádzaných na seba ktoré spolu nefungujú. Je mi ľúto že postava Grandmastera bola iba v jednom filme a v tejto epizóde lebo je to jedna z najzaujímavejších a najzábavnejších postáv v MCU. Vizuál epizódy je skvelý ale stále si myslím, že s touto premisou mohli spraviť viac. Malo to oveľa väčší potenciál než vesmírny Nascar ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (viac)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (viac)

Reklama

Reklama