Reklama

Reklama

Falcon a Zimný vojak

(seriál)
  • Česko Falcon a Winter Soldier (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Epizódy(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenzie používateľa Simon.Dobes k tomuto seriálu (6)

Falcon a Zimný vojak (2021) 

Rovnako ako pri WandaVision som sa obával, ako zvýraznia tieto dve postavy. Na moje prekvapenie to dopadlo dobre. K Samovi som mal neutrálny vzťah a Buckyho som nejako nemusel - po tomto seriáli mám oboch veľmi rád. Ako veľké plus beriem Wyatta Russella, ktorý úžasne zahral Johna Walkera (obľúbil som si ho). Naopak ako mínus beriem postavu Zema. Jeho charakter bol perfektne napísaný vo filme Captain America: Civil War. Tu ten charakter zničili a spravili z neho hláškujúceho komiksového sympaťáka. OK, tá postava by tam sedela, keby to nebol ten Zemo zo Civil War. Chémia medzi Buckym a Samom fungovala skvelo, ich dialógy nemali niekedy chybu. Sharon a Ayo veľmi potešili. Seriál hodnotím kladne a teším sa na budúcnosť postáv v MCU. ()

Nový svetový poriadok (2021) (E01) 

Epizóda takmer o ničom. Úvodná akčná scénka dobrá, ale dlhá. Falcon ma v epizóde nudil, to sa ale nedá povedať o Buckym, ktorý pláva v depresiach. Verím, že sa jednalo len o slabší rozjazd. ()

Muž s hviezdou na hrudi (2021) (E02) 

Vidím v tejto epizóde zlepšenie. Začiatok, kde Bucky prišiel za Samom, bol veľmi urýchlený, čo bol popravde šok, keďže minulá epizóda sa tiahla. Veľmi ma bavili ich dialógy (wizard, Gandalf; White Panther/Wolf). Russel ako druhý Cap dosť fajn. A Bratislava na konci veľmi potešila! ()

Díler moci (2021) (E03) 

Epizóda ma zatiaľ zo všetkých troch bavila najviac. Najväčšiu zásluhu na tom má krásna Sharon, ktorú som opäť veľmi rád videl. Záverečné cameo ma prekvapilo a som nabudený na ďalšiu časť. Čo ale vytknem, je postava Zema. Táto epizóda absolútne zruinovala jeho charakter, ktorý bratia Russovci skvelo vykreslili v Civil War. Mám pocit, že to je úplne iná postava. ()

Celý svet sa díva (2021) (E04) 

Ono v skutočnosti dejovo to je tak na tri/štyri hviezdičky, ale pre dva dôvody dám päť. 1. Wakanďanky vs. Walker a Battlestar. 2. Finálna scéna, ktorú som úprimne nečakal a zobrala mi dych. Walker mi v pohľade pripomína Homelandera od druhej epizódy. V tejto sa len potvrdilo, že to tiež nemá v hlave úplne v poriadku. Normálne mám dobrý pocit za ten brutálny koniec - oživilo to. No a, čo ma mrzí, je to, že i keď sa to natáčalo v Prahe, odohráva sa to niekde v Lotyšsku. :( Mohli tam tú Prahu nechať. ()

Jeden svet, jeden národ (2021) (E06) 

Parádne finále ako má byť! Skvelá akčná scéna či prehovor Sama ako Captaina. Walker bol v tejto epizóde dosť v pohode a na jeho budúcnosť v MCU ako US Agent sa veľmi teším. Valentina celkom v pohode, som zvedavý, čo sa z tejto tajomnej ženskej verzií Nicka Furyho vykľuje. Samozrejme som zvedavý, ako to bude i s Buckym, Sharon a Samom. Pokračovanie ich príbehu pravdepodobne uvidíme vo včera ohlásenom filme "Captain America 4". ()

Súvisiace novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (viac)

Reklama

Reklama