Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V této epizodě čelí oblíbená rodinka spolu s ostatními občany Springfieldu ohrožení v podobě mnohačetných klonů otce Homera, bojuje proti ozbrojeným zombiem a nakonec najde klid na ostrově doktora Dlahy... (Česká televize)

Recenzie (15)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo štrnástej série obsahuje tituly: "Send in the Clones", "The Fright to Creep and Scare Harms", The Island of Dr. Hibbert". ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čarodejnícky diel sklame málokedy, vlastne vôbec nikdy, a tentokrát ide o jeden z vôbec najlepších. Homer a jeho klony, to je pre Springfield veľká pohroma, už aj tak veľmi nízke priemerné IQ mesta sa ešte rapídne zniží. Druhá záhrobná historka zaujme viac začiatkom so snahou o zákaz zbraní v meste, hádajte, kto s týmto nápadom príde. No a paródia na Ostrov dr. Moreaua poteší predovšetkým úžasným obludáriom. ()

NiaWolf 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

,,Hm nemá pupík. Raketa je v hangáru." • ,,Pivo! Pivo! Pivo! Záchod! Záchod! Záchod!" • ,,Ha a teď do pravěku za děvkama!" • ,,Jaké je to být mrožem, tati?,, "Nádhera, takhle štíhlej jsem nebyl ani na škole." ()

Reklama

Reklama