Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homer Simpson konečně našel práci, která ho uspokojuje a která plně využívá jeho potenciálu! Spolu s věrnými druhy Lennym a Carlem založí bezpečnostní agenturu „Springštít". Homer chytře pátrá, nekompromisně zasahuje a vůbec je konečně chloubou rodiny. Při střetu s mafií však rozhodující výstřely nevyjdou ze zbraně Homera Simpsona, nýbrž... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homer si už počas života vyskúšal rôzne krátkodobé zamestnania, tentokrát sa ale stane strážcom zákona v Springfielde a dá rozum, že sa nakoniec dostane do krížku aj s tlstým Tonym. Dopadne ako hlavný hrdina Na pravé poludnie, alebo budú poslušní občania stáť pri svojom novom hrdinovi? No, nerobme si ilúzie. Najmä po tom, čo sme videli, kto všetko nemá problém s rabovaním. Záverečná prestrelka má prekvapivého najlepšieho strelca, pozorný divák Simpsonovcov ale bude tušiť, odkiaľ vietor fúka. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You know, I've had a lot of jobs. Boxer, mascot, astronaut, imitation Krusty, baby proofer, trucker, hippie, plow driver, food critic, conceptual artist, grease salesman, carnie, mayor, grifter, bodyguard for the mayor, garbage commissioner, mountain climber, farmer, inventor, Smithers, Poochie, celebrity assistant, power plant worker, fortune cookie writer, beer baron, Kwik-E Mart clerk, homophobe and missionary. But protecting Springfield, that gives me the best feeling of all." ()

Zaujímavosti (9)

  • Během výpadku proudu se dozvíme, že v boxu celebrit se měly utkat postavy ze seriálů Schimanski (od r. 1997) a Komisař Rex (od r. 1994). (Duoscop)
  • V gaučovém gagu se objeví umělecká skupina Blue Man Group. (Duoscop)

Reklama

Reklama