Reklama

Reklama

Najsilnejší hlas

(seriál)
  • Česko Nejsilnější hlas (viac)
Trailer 2
USA, 2019, 5 h 51 min (Minutáž: 46–54 min)

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Skutočný životný príbeh Rogera Ailesa, zakladateľa televízie FOX News, šedú eminenciu amerických Republikánov, ktorého kariéru ukončili obvinenia zo sexuálneho obťažovania. (RTVS)

Recenzie používateľa PTuranyi k tomuto seriálu (8)

Najsilnejší hlas (2019) 

Príbeh sa ešte len rozbieha a postupne spoznávame hlavného hrdinu ako človeka, ktorý si prostriedky nevyberá a ide za svojím cieľom. Výborná produkcia a skvelí herci. Príbeh má spád aj napätie. ()

1995 (2019) (E01) 

Veľmi dobrý rozjazd. Zatiaľ žiadne veľké zápletky ale charaktery sa vyjasňujú. ()

2001 (2019) (E02) 

Dobre nastolený kurz, nič moc sa zatiaľ nedeje, nejaký ten konflikt v práci, obavy manželky a sťahovanie. Zato okolo sa toho deje dosť a hlavný hrdina sa začína viac politicky angažovať. Russell Crowe na výbornú. ()

2008 (2019) (E03) 

Po všetkých stránka veľmi dobre natočený príbeh. Predvolebný boj Obamu dáva naplno prepuknúť maniakálnym predstavám hlavného hrdinu. A konečne sa ukážu naplno aj jeho zvrhlé sexuálne chúťky. ()

2009 (2019) (E04) 

Aj tento diel pokračuje v nastavenej kvalite. Po technickej ani príbehovej stránke nie je čo vytknúť. Dejovo sa vyhrocuje sexuálny vzťah Rogera a Laurie. Nastolený kurz zneužívania médií a vlastné účely naberá na obrátkach. ()

2012 (2019) (E05) 

Tento diel je venovaný postupnému odpadávaniu Rogerových spolupracovníkov, ktorí sa pre jeho správanie dostávajú do neľahkej životnej situácie - ženy, alebo postupne im dochádza chorobnosť ich správania - novinár, riaditeľ pre médiá. ()

2015 (2019) (E06) 

O 3 roky neskôr nachádzame Rogersa značne zostarnutého so zdravotnými problémami. Na scénu prichádza Donald Trump. Scéna zo Simpsonsovcov na schodoch.s Donaldom naberie trocha iný význam. Náznaky sexuálneho obťažovania sú tu odhalené viac a Gretchen štartuje proces. ()

2016 (2019) (E07) 

Trumpova kampaň je v plnom prúde a Roger je už starec takmer nad hrobom posadnutý vlastnou predstavou o seba samom ako jedinom "spasiteľovi" Ameriky. Gretchen už vzniesla obvinenie a začalo sa interné vyšetrovanie. Postupne sa rúca celá fasáda a Roger sa vzopne k poslednému výstupu. Skvelý Russel Crowe a výborný záver. ()

Súvisiace novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (viac)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (viac)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Reklama

Reklama