Reklama

Reklama

Recenzie (5)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absolutní touha po vlivu a zvrhlá zábava v házení třaskavých zpráv mezi veřejnost míří do finále. Murdoch a jeho synové se „zlobí“ a jsou proti upřednostňování konkrétních kandidátů v primárkách. Rovné podmínky pro všechny ale sexistický štváč Roger „pochopí“ po svém, jakmile Murdoch vystoupí z limuzíny („Ahoj Donalde!“). Holt, kdo chce pochopit přítomnost Trumpa v Bílém domě, nesmí opomenout pozici Fox News v americkém mediálním prostředí. Gretchen mezitím hledá v nahrávkách to správné sousto pro právníky. Najde. Herci jsou do jednoho skvělí, ať už mluvíme právě o Naomi Watts, která „vše spustí“, Ailesových kolezích (Seth MacFarlane, Josh Stamberg) nebo oddané manželce Sienně Miller. Přesto všechny démonický Russell Crowe suverénně válcuje. Jeho umné rozdělování americké společnosti a následné rozebírání fenoménu ne zrovna pravdivých zpráv je prostě skvělé. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O 3 roky neskôr nachádzame Rogersa značne zostarnutého so zdravotnými problémami. Na scénu prichádza Donald Trump. Scéna zo Simpsonsovcov na schodoch.s Donaldom naberie trocha iný význam. Náznaky sexuálneho obťažovania sú tu odhalené viac a Gretchen štartuje proces. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skúsil som ešte túto časť, keďže sa týka Donalda, ktorého máme v čerstvej pamäti, a nesklamala ma. Má to spád, údernosť, aktuálnosť a dokonca aj Naomi, takže spokojnosť. –––– Toto je Trump. Sila a vedenie, ktoré naša krajina potrebuje. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama