Reklama

Reklama

Priatelia - Série 10

(séria)
USA, (2003–2004), 6 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Nick McLean

Hrajú:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Paul Rudd, Aisha Tyler, Anne Dudek, Cali Sheldon, Giovanni Ribisi (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(18)

Zaujímavosti (165)

Priatelia - The One with the Cake (2003) (epizóda) (S10E04)

  • Phoebeina (Lisa Kudrow) pieseň pre Emmu: "Tvoje meno je dilema. Pretože nič iné sa nerýmuje s Emma. Možno herec Richard Crenna, ktorý hral veliaceho dôstojníka v Rambovi." Je to narážka na film Rambo (1982). (Pat.Ko)

Priatelia - The One with Ross' Grant (2003) (epizóda) (S10E06)

  • Joeyho (Matt LeBlanc) reklama na pánsky rúž je vtip o tom, ako niektorí slávni herci robili v Japonsku v 80. a 90. rokoch trápne vtipné reklamy. Niekoľko hercov (ako napríklad Tom Cruise) vytvorili podobné japonské reklamy (za veľmi veľké sumy peňazí) s predpokladom, že keďže ich budú vidieť iba v Japonsku, nikto na Západe ich nikdy neuvidí. Bolo to pred vytvorením služby YouTube a niektoré z týchto reklám boli odvtedy znovu viditeľné. (Pat.Ko)

Priatelia - The One with Ross' Grant (2003) (epizóda) (S10E06)

  • Rachelin (Jennifer Aniston) opis Gladys pre Joeyho (Matt LeBlanc) sa veľmi podobá japonskej legende o „Teke Teke“, pomstychtivom duchu ženy, ktorá bola rozrezaná na polovicu a ťahá svoje telo pri hľadaní obetí, pričom vydáva zvuk „teke teke“. Niektoré verzie opisujú, ako ukradla nohy svojej obete. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama